Ehhh

Fördelen med att jobba som försäljare på en hårsalong är alla nya schampoon och grejjer man får med sig hemma för att testa. Insåg nu när jag ställde allt på en och samma plats hur jävla mycket skit jag har till håret egentligen. Men guuud, nån som vill ha??? Haha


Deppigt

Balen som skulle ha varit i Karlsborg den här helgen blev inställd. I ochförsig så var ju det bra så Kalle kunde hjälpa mig med flytten hela lördagen. Nu sitter jag här hemma hos Syrran & Jokish. Känns sjukt dåligt fast samtidigt helt OK! Dom har gjort så mysigt till mig i "mitt" sovrum. Ska ta en bild så får ni se. Nu ska jag ligga i så in åt helvete och hitta nåt nytt. Skönt att inte behöva flytta hem till Östervåla igen i alla fall. Ja Jaaa det blir noog bra det här!!


Sliiiskit

Hataaaar det här ja!
Hatar regn, HATAR höst, hatar också egentligen min nya fina halsduk, fett klumpigt att ha nåt runt halsen! 😑
Jaja som den glada människa jag är så är det ba å småtta med. Va ska man jö liksom??


På jobbet

med min överdrivet stora nyckelknippa där alla nycklarna används ? och det efterblivet packade produktlasset som kom igår, watha fuck tänkte dom med liksom??


Missoni Lindex

Blev någon grejj iallafall :-)


Måndagsmiddag

Vår "tisdagsmiddag" blev flyttat till ikväll. Kände verkligen inte för att bara gå hem efter jobbet idag så det var mysigt. Dock så höll jag på att frysa arsl*t av mig nu när jag var på väg hem. Assa gud va kallt det blivit ute nu om kvällarna. Dags att ta fram höstjackan och säkert om bara en vecka vinterjackan :-(
Iallafall så hade Linnea lagat väldigt god mat. Kantarellsoppa och varma kantarellmackor och pannkakor med grädde och frukt. Såå Gott! Asså det är verkligen så fantastiskt härligt att gå från jobbet och bli serverad mat !!


Älskade Cjuting

Min fina cjute Kalle fyller år imorrn han med men vi firade nu i helgen då han bor så in i helv*e långt bort ;-) GRATTIS igen Älskling <3


Jokish 30 år !

Igår var vi på gamlingsparty. Jocke som fyller hela 30 år skulle ju firas. Åt otroligt god mat i form av Libanesiskt som gjorde kaos av min mage. Spelade musikquiz och "Joakimfrågesport", spelade rundpingis och dansade till Gangnam Style <3 Fett kul kväll faktiskt. Grattis Jockemannen !! Tog av någon anledning inte en enda bild på självaste födelsedagsbarnet själv men en massa andra oklara. Enjoy.


Bullsvull

Myser i Heby


Höstigt


Åhhhhh Lycklig tjej

Fina älskade väska.
Hur är det möjligt att bli så glad av en väska ??


Modevisning

Nu hör jag musiken börja här i St Per gallerian. Det ska bli en modevisning med höstkläder från diverse modebutiker här. Jag & Susan har sminkat hälften av alla modeller nu på förmiddagen. Blev väldigt bra! Klockan tre är nästa visning som jag hinner se. Kuul !


Jobba Jobba


Pratstund

Ikväll har jag hjälpt Linnea med hennes evigt växande mörka utväxt i håret. Men nu är det blont och fint igen & tack för pratstunden småttiChinee <3


Utlånas? Köpa billigt? Få?

Jag är på jakt efter en balklänning. Jag ska på bal om typ tre veckor och har verkligen varken råd eller lust att lägga typ tre tusen spänn på en ny balklänning. Hyra verkar inte vara speciellt mycket billigare... Måste få tag på en!! Storlek: så liten som möjligt och någon klänning som inte ser ut som trash :-)


Partey

Opaaaa Gangnam style <3


Finaste partyväskan

Beställde hem Elin Klings Nowhere väska för ca 1 vecka sen. Hittade den på en multimega rea så jag slog till direkt. Har verkligen velat ha den från första gången jag såg den. Småttisvin snygg!!


Fikastund

Nu har jag totallandat i sängen här hemma. I går var vi alla till Gävle på inflyttningsfest hos Linn & Teddyn. Svinkul hade vi! Visar lite bilder sen. Nu på eftermiddagen har jag varit ute på stan i det helt fantastiska vädret. Kerstin var på besök här i Uppsala så tog en mysig fika med henne. MEN nu är jag svintrött. Måste röjja lite här hemma bara sen ska jag slå mig ner i soffan och kolla på Dexter hela kvällen. Jobbar låång dag imorrn, 10-20 så det gäller att va på topp!


Shoes

Tre par nya favoriter till höstgarderoben :-)


Mahaaaaaaa buhuuuu

Assssssssssssssssaaaaaaaaaaaa vadååå? Den 1 okt måste jag vara utflyttat ur lägenheten och jag har fortfarande inte hittat nåt annat. Som tur är får jag flytta in hos Syrran & Jokish om jag vill. Så himla snällt. MEN JAG VILL JU HA MITT EGNA HEM!!!! Hjälp mig


Myskväll med bästa Chinee & Pilerill.


Paaaajj

Imorrn bjuder jag mina cjutiga vänner på bacon & champinjon paj. Jobbar seent imorrn så det fick bli lite förberedelse. Den ser skitgod ut. Men får vänta tills imorgon, hatar att servera något som man redan tagit en bit av. Trevlig kväll !!


Enkelt men så fint

Älskar att sminka mina ögon i brunt. Enkelt men väldigt fint :-)


Hojjtur

Kanske helgens hojjåka var den sista för iår. Buuu! Men fint väder fick vi och mina knän var inga problem den här gången. Bara härligt att sitta bakpå och njuta.


Liiiiite Fokuserad då

Kalle var ju inte lite inne i spelet i morse. Haha <3


Sjukt bra priser

Lite reklam för nyöppnade salongen.
Om nån behöver nya hårprodukter så är det nu man ska slå till hos oss. Det här är bara ett litet urval av allt :-)


Höstnytt på naglarna

Jag & Moden gjorde likadana.
Så himla fint !


"nya jobbet"

Nu har vi öppnat salongen på Gränby igen. Står vid försäljningsdelen idag och säljer produkter OCH försöker få in den nya kassan i huvudet. Mac är fan riktigt avancerat tycker jag. Men Lyx !


RSS 2.0