40 års kalas

Jag tänkte jag kunde visa några bilder från i Lördags.
Det var min kusin Anna-Lena som fyllde 40 och hade slagit på stort genom att hyra rikssalen i Västerås slott. Flott sörrni !
Jag & Syrran med våra andra kusiner.
Padre, Djea & Mod.
Anna-Lena, Grattis !
Johan den tredje. Mästerkatten i stövlar enligt mig och Djea !
Ja, det var väll en trevlig kväll det där.

Skitsnackarkväll ...

Lasagne, Topmodel och kladdis.
Cjutigt !

Påväg hem

Mot Uppsala igen. Måste hem till jobbet igen. Hade velat varit ledig resten av alla dagar Kallejäveln är hemma men det går inte. Idag har vi i allafall strosat runt på stan här i Västerås. Tog igen alla skålar vi missat. Jul, nyår, Kalles namnsdag och min födelsedag som snart är. Åker tillbaka hit på söndagskväll och kramas en sista gång innan han åker tillbaka på måndag igen. Ikväll blir det tjejjmiddag med mina cjutiga vänner : ) Hörs sen !


Top Model

Sverige.
Börjar ikväll. Ska ses !
När jag blir "stor" he he så ska ja se ut som henne. Maaj Gaad va snygg! Och Jonas älskar jag från hans serie superstylisten. Cjutig !


Wrapp

Måste tipsa om den här appen. Ju fler som har ju roligare blir det. Man ger bort "presentkort" gratis! Man kan ge gifts till alla sina vänner på Facebook. Just nu är det inte så många av mina vänner som har.
I alla fall så har jag tre gifts som jag ska utnyttja som jag har fått : ) Bästa appen ju !!


Rommis

Äääälskar att skida ! Backarna här i Romme är lite väl uttråkande men en dag är ok alltså. Det här var andra gången jag stod på skidor iår, nu blir det nog inget mer. Nästa år !


Butterfly

Åhh jag vill så gärna ha det här halsbandet i silver, designat Carolina Gynning. Jag fyller ju nu i Feb !! <3


Romme Alpin

Tiiiidiiigt imorrn drar vi till Romme och skidar hela dagen : |) Kuuuul !


Cooool !

Mormors oldfashion brödrost typ. Skitfin !


Tacksägelse

Lilla Leon ...


Västerås Slott

Liiiite glammigt !!


Fest på slottet

Drog på mig nyårsblåsan.
Det här blir spännande !


Godmorron

Kalle är ute i Huddunge och kör bil och leker på isen. Det var väll tänkt att jag skulle med. MEN minnen från tidigare år gjorde att jag sket i det där skiten. Kallt å jävlit, haha. Nu är jag hemma i Uppsala. Funderar på om jag ska ta mer ner på stan och kolla butikerna : ) Eller inte. Borde nog ta tag i min mail som är sprängfylld. Jo juste, ingen nyöppning den här veckan heller. Kassadisken är fortfarande inte klar. Det ser lite halvfärdigt ut utan disken så det är lika bra att vänta.
Ikväll är familjen bjuden på 40 års fest på slottet i Västerås. Det liter ju glammigt måste jag säga. Men det är även "bastufest" i Huddunge. Jahaaa.. Vi får se, vi får se...
Ha en bra helg !

Mys i Heby

Värmer upp huset åt Catta & Lennart som kommer hem från Thailand imorrn. Fy faaan så skönt det skulle va å fly landet nu under denna fi*t tid, ursäkta. Jag hatar vintern mer än nåt annat !!

 

 


Torrshampoo

Härregud ! Hur skulle man klara sig utan torrshampo ? Jag har dessutom vågat testa ett nytt märke (billigare) än Lee Strafford och det är såå jävla bra! Köper på Kicks och det finn massa olika dofter. Just nu kör jag på tropical, mm sommar. Testa dom!


Godnatt

Myyysigt


Bishops Arms


OHHH MYYYY GAAAAD

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag dör! Jag äcklas till DÖDS!?!! jag HAAAATAR småkryp och har fobi för allt sånt sen lägenhetshysterin. Kolla va Tessan hittade i burkan.!!! Hon ba : Vad är det här? Är det ett spänne till håret? Näääej det var en skalbagge från Afghanistan !! Åhhh fy fan va facking äckligt !


Välkommen hem lilla cjuting

Satsarkameran såklart och burka, Hahaha ! Nu blir det middag : )


Mooot Arlanda

Wihoooo Kalle här kommer jaaaaag !


Finally

Precis kollat första avsnittet/andra säsongen av stylisterna, kollat mailen som var bombad med cvn. Ligger nu i soffan helt stendöd från idag. NU är TYP allt klart, massa småfix. Iochförsig är inte kassadisken på plats än men byggmannen har sett mitt önskemål och förhoppningsvis är den klar den här veckan. Nu är jag ledig nån dag. Känns ju helt underbart såklart. KALLE KOMMER IMORRN !! ♥ Men samtidigt känns det som jag har sjukt mycket att fixa och skulle behöva va med på, speciellt den här veckan då vi ska öppna. Ja Ja, det ordnar sig.
Klockan är ställd imorrn igen trots att jag är ledig. Ska fixa lite här hemma, ta en lång dusch och göra mig fin, spruta på mig nya parfymen, ta bussen till Arlanda och sen ska jag pussas och kramas. Det har jag saknat. Fattar inte att sju veckor redan har gått sen han åkte. Just då känndes det typ som vi aldrig mer skulle ses & att vi skulle glömma bort varandra. Det har gått fort och bättre än vad jag trodde. Hoppas de nästa nio veckorna går lika fort.
Ok, nu ska jag sova. Godnatt !

MAMMA MIA

Herregud jag hade helt missat att Mamma Mia går på tv nu 21.00.
Alltså jag älskar den här scenen i filmen.
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ GAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDD va snygg han är, Bodylischious !!!! och sen  är den ju liiiiite smexig, precis så där så man bara sitter och småler. Man mår ju ioch försig fett dåligt och vill typ dra landet. Jag vill me småtta omkring på en strand och ha beachhår !

Hoooola

Det är fööööör luuungt på jobbet idag! Min vän var i och försig förbi en sväng och snackade. Arthur Trygg heter han och bor numera i Eriksberg. Har ingen fru sen 25 år tillbaka och tycker det är billigt att handla mat nuförtiden. Tycker INTE jag. Skittrevli gubbe!
Stänger om typ 30 min, måste till Willys och sen hem och städa! Just nu är det rent ut sagt snuskigt hemma & ikväll blir det Wallander. Vi hörs


O'Learys

Nu har jag fått pli på dom !! He He He...


Trevli helg era jävlir

Sitter nersliskad i soffan, kollar på The Voice som inte är så värst bra. Har pratat med Kalle en stund också ♥ Låt den här helgen gå fort, nu vill vi, JAG ha tisdag. Det blir väll att sitta kvar här resten av av kvällen, gå i säng och lyssna på min granne som har fest, dags att klubba igen... Snacka om supskallar. Haha. Imorrn jobbar jag hela dan på Face och på kvällen har vi "middagsmöte" med det andra jobbet på O´Learys. Dags att gå igenom allt viktigt och allt oviktigt till nyöppningen. Ni får ha en bra fredakväll.
Min middag för typ femte gången den här veckan. Assa faaan va god den här pastarätten är. Småttiiiii !

Skööönt

Sådär ja. Kall och gråhårig igen. Haha
HATAR att bli sådär gul och guldig i håret som jag blir på vintern.
När jag vågar ska jag lägga i lite ljusa slingor också, sliter ju så förjävligt !
Hatar även att klippa mig och gört ytterst sällan men nu behövdes det verkligen !! Lite färg på brynen och fransarna bara och jag är som ny ! Albino som man är...
Massage och mysig filt, näääästan spa känsla : )
Tack Djea !

Åh Jaa

Idag blir det sol. Äntligen en dag utan regn !


Cjutiga strumpor & Orange skugga

Idag

Tisdag

Idag har Jag & Julia jobbat hårt med lilla shoppen i Forumgallerian.
Nästa vecka är det dags att öppna !
När vi är där och fixar är det otroligt många som kollar in genom glasväggarna och är nyfikna. Även många som frågar när vi ska öppna. Det är ju skitbra ! Hoppas det går bra med mycket kunder och försäljning. Nu ikväll har jag även varit på produktgenomgång med Wella. Vi har inte haft Wella tidigare så hade inte koll på någon produkt men nu efter 1½ timmes genomgång har man lite koll på allt. Blir till att testa det mesta pö om pö hela tiden. Det är först då man på riktigt kan uttala sig om produkterna. Det blir många nya märken mitt hår ska få prova och gå igenom som vi inte haft tidigare. Gillar att testa nytt, nya dofter osv. och få nya favoriter.
Annars då, Kalle kommer hem på TIIIIIIIIISDAAAG !! En vecka kvar. Jag kommer stå först av alla på Arlanda ! Jobbar varje dag fram tills dess så hoppas dom här dagarna går fort.
Nu ska jag värma lite te (fattar inte varför jag fortsätter dricka te om kvällarna ! Det blir nå fel på min kissblåsa. Jag blir sjukt kissnödig när jag dricker te och måste springa upp flera gånger om nätterna.) och äta glass. Verkar som det bara är massa skit på tv ikväll så förhoppningsvis kommer jag i säng tidigt. Hehe. Vi Hörs !

Lejonkungen 3D

Imorse när Linnéa ringde och väckte mig ville jag hellst av allt ligga kvar i sängen typ hela dagen. Men det var bara att gå upp. Vi skulle tydligen på bandy. Krimskrams & Teddy lärde ju ha hejjarklack. Deras lag var inte mycket att hurra för dock, förlorade ganska stort. Sämst! Haha
Sen tog vi bussen vidare till Ikea och köpte ett nytt bord...
Hem och montera, svulla pizza, köpa godis och sen somna jag skönt på bion. Haha näej men fan va bra Lejonkungen är ! Vi trodde det skulle vara vi och barnen, men det var en mindre unge där och resten var äldre. Typ vår ålder och uppåt. Haha. Råkade somna en liten stund på slutet där men känner väll att jag inte missat allt för mycket. Hur många gånger har man sätt den nu ? Bäst var den i 3D i alla fall.
MAHAHAHA ser ni likheten??
Vi lekte lejonkungen när vi var i Sälen för två veckor sen.

Ännu ett minne

Några fina bilder från våran förfest. HAHAHA
& sen kom vi till Bj ..........
Hereeeguuuud
TACK alla jävelungar för en sjukt kuul kväll !

IKEA

Inte mycket som är helt sen igår inte. På Ikea och handlar nya möbler med Linnea. Haha


Hejjar

Krimskrams & Teddyjäveln!
JOBBA JOBBA JOBBA


Wwwihoooo


Fredaaa

Imorrn blire Klubbba ! Fett taggad. Får inte bli föör taggad bara, då vet jag hur det brukar sluta. Ha Ha... Slutar jobba vid fyra. Skyndar hem och fixar till mig innan sliskungarna kommer hit på lite förrajtantajtan. Kuuul ! Trevlig helg hörrni.


Lipgloss

4 helt nya läppglans har kommit in på face.
De glittriga sol & måne är skitfina och blir superglittriga. Perfekt för partyt.
De beiga är ganska täckande och är ett jättefint vardagsglans tycker jag.
& sen har vi ju det rosa. Det är verkligen multicjutigt. Den perfekta färgen och ger högglansiga läppar. Det är så himla mycket finare i verklighet än på bilden.
Kul med nytt !

Elsas Värld

Blir ju fan roligare och roligare för varje avsnitt.
Ett nytt avsnitt varje torsdag på tv3play.
Idag var 11e avsnittet, hur många är det tro? synd att varje är så kort.
SkitKul !

sen julklapp

Det här fina fatet? fick det alltså bli istället för kudden.
Lite cjutigare och mer min stil än alla vanliga smyckesträd (lite rörigare möjligvis, men det skiter man väll i).
Fiiiint !

En dag på stan

med Kerstin & Tessan.
Vi lunchade på Unico och gav varandra lite sena julklappar.
Det har ju inte varit det lättaste för Kerstin att köpa nåt till mig.
Hhaaha
Jag fick ju Sixten & Betty tavlorna i julklapp av min Mod & Pad som även Kerstin hade köpt. Typist. Så alltså idag hade jag inte förväntat mig något eftersom tavlorna får gå till någon annan. Men såklart hade hon en stor påse med sig med en kudde i, som jag sååklaart också redan har här hemma i soffan. Typist. Haha. Men hemtex låg ju bara några steg bort från där vi var och åt så vi gick dit & fick jag byta och välja något nytt. Det vart ju bra tillslut. TACK så mycket ! Fick även Kalles julklappar till mig ♥
Tack för en trevlig dag !

MidjeRosett

Alltså...
Hur matchar man på bästa sätt min nya rosa rosett tro ?.
En svart långklänning känns lite tråkigt. Ja ja, jag tänkte ha den på lördag då vi ska clubba men det får vi se om jag är på multistorrosafluffrosetthumör. Jävlit cjutig i alla fall !

morron

Om ca två timmar kommer Kerstin & Tessan till Uppsala. (kalles mod och syster)
Vi hade tänkt träffas innan jul men det blev ont om tid. Sen blev det att vi skulle träffas innan nyår och det gick sådär så det blev idag. Vi går väll och käkar nånstans. Kerstin ska få sin julklapp, lite sent. Det blir trevligt !

Godnatt

Vi hann inte äta efterrätten hemma hos Linnea så den fick följa med in på bion. Tack för en mysig kväll bruuds ! Linnea, maten var skitgo! Fetaost/Pesto Lax med hemlagad potatismos. Mmmm. Vi ses på lördi. Clubba Clubba CLUBBA ! Nu ska jag somna i min nybäddade prinsessbädd. Det saknas dock någon. Snart snart ....


10/1/12

Det är ju helt otroligt hur fort det blir stökigt och smutsigt i den här lilla hålan. Har städat hela morgonen, har försökt byta dammsugspåse men lyckades inte, hur svårt kan det va ? Dammsög ändå ! Har inte bytt sen jag flyttade in. Haha den kommer sprängas snart...
Det är snart dags att dra iväg ner på stan. Jobbar bara några timmar idag. Efter stängning åker jag hem till Linnea, käkar lite med henne & Josse för att se ta oss ner mot stan igen. Ikväll har vi bokat biobiljetter till Twilight. Mycket bra tisdag ! Hörs imorrn.
& den här jävla cjutingen kommer snart hem på liv. Typ exakt två veckor.
Heeeeeereeeeeeeguuuuuuuuuuud vad jag saknar dig ♥

Säljare alltså...

Att muta oss här på salongen för att sälja mer med världens goaste choklad tårta funkar inte ! Eller ????


skoooor

Ännu ett par platta skor. Det var oerhört länge sen jag köpte ett par med mördarklack, som jag bara köpte förr. Fan, jag kan knappt gå ut och dansa i klackar längre, det tar kål på mina trampdynor. Det är inte värt det. I alla fall så är detta inga fest skor, detta ska bli mina jobb skor. Jag känner att jag vill ha ett par lite tjusigare skor (snart är det dags att byta ut bootsen) när jag jobbar på face. Det klirrade INTE fint i kassan inte men va faaaan... Linnéa, bjuder du mig på middag ?? Hehe

Söndag

Kort dag / 12-16
Vi ses på face !
PUSS

In Time

Jag & Djea har bokat biobiljetter till In Time ikväll. Har velat sett den ända sen den hade premiär, verkar skitbra. Det kommer många filmer framöver som jag MÅSTE gå på. Bla Titanic 3D (ja dööööööööööööööör va bra) & Lejonkungen 3D. Två av de bästa filmerna nånsin på bio igen, småttit !
biiiiioooooo popcorn, mmuumss

Mys/Tjej kväll hemma hos Chinee

Thank you Linnea för en världsgo middag : ) Tack mig själv för den asgoda efterrätten...
Vi ses nästa vecka igen ♥

Välkommen till Hårkonstnärerna Signe


multi glaaada : )
För att boka tid, ring : 018-240700
( erbjudande för de som jobbar på gränby centrum. Nytt kit 700:- istället för 900:- )
Hon är världsbäst, ni kommer inte bli missnöjda !

Trettondagen

Idag hade vi öppet från 12-16 på face, hade två sminknigar på en timme var så dagen gick skitfort. Djea & Jocke hämtade upp mig efter jobbet sen, vi var bjudna på middag hemma i våla. Jävlar va gott det är och käka hemmagjord food. Händer inte allt för ofta nu. Moden är så duktig !
Vi svängde även förbi kyrkgårn och sa hej till lilla morfir. Han är då saknad han.

Jävla Fan

Kan man dö av hjärtesorg?
Kanske det var det?
Min morfars pappa, min mammas farfar och våran gammelfarfar.
Vi var på begravning för älskade morfar för fyra månader sen. Nu var det dags igen.
Kan snälla alla inte bara fortsätta leva.
Nu tänker jag extra mycket på min gammelfarmor som förlorade sin son och nu sin man.
SovGott Leon. DIG GLÖMMER VI ALDRIG, vi ses kanske allehopa tillsammans igen senare.
♥ ♥

Fortfarande typ död

Jag ligger i soffan och kollar på The Holiday. Den filmen är multicjutig ! Älskar kärlek. Så fint. Kan knappt hålla mig vaken dock. Trött som fän är jag, slitit hårt på jobbet idag. Nu börjar det ta form i den "lilla". Har haft feber och spränghuvve hela dan, hoppas det är bättre tills imorrn! Vi hörs då.
En liten ny kollega på jobbet idag, Charly. Så jävla cjutig!!

image description

 


Så otroligt sliten

Jag är trött som ett djur, förkyld och sliten efter alla dagar där uppe.
Ska snart gå och lägga mig. Upp imorrn till jobbet. Usch, det känner jag mig iiinte sugen på!
Dom senaste dagarna har jag verkligen saknat Kalle något otroligt. Fyra veckor har han varit borta nu. Herregud, jag önskar jag kunde ringa och prata med honom när jag ville. Skulle kännas så mycket lättare. Tre veckor innan han kommer hem i några dagar. det är bara att hålla ut  ♥

Sälen 2011

Så mycket bilder men så många oklara suddiga clubbarbilder.
Här har ni en liten resumé på vår tripp i alla fall ♥
Efter att åkt bil i flera timmar, röven var mos var vi framme i stugan.
Såklart värmde vi upp bastun det första vi gjorde. Jag hatar dock att basta så för mig blev det bara några fjuttiga minuter innan jag smällte.
På torsdagen och fredagen försökte vi komma upp i tid och iväg till skidbacken men det gick sådär båda dagarna. Haha. Det var faktiskt sjukt dåligt med snö även i Sälen. Inte många backar som var öppna men vi nöjde oss med de som fanns, och kuuuuul var det !
AfterSki körde vi hårt på, haha ! Så jävla kul.
Mycket dricka och bra liveband och sen ut i backen igen...
Varje kväll har vi vart duktiga och lagat god middag till allehopa.
MYCKET clubba har det blitt också. Varje kväll rättare sagt... Klockrena ställen att gå ut på där !
Linnéa fixar löken till tacosen.
Efter maten försökte vi fixa oss lite partyfina. INTE lätt då det finns en dusch med begrensat varmvatten och en spegel på 5 tjejjer. Haha
Det var dags för nyårsafton.
Vi tjejjer drog till badhuset mitt i Stöten på dagen. Mestadels bara för att låna duscharna och speglarna. Om vi alla hade försökt fixa oss i stugan hade det blivit katastrof.
Jag drog till med en rövarhistoria för killen i kassan så vi kom tillochmed in gratis. Småtti !
Vi lockade håren och allt det där, blev upphämtade och drog hemmåt. Pauline & Christian hade kommit också fressten. Vi korkade upp champagnen och fick i oss lite innan middagen.
Vi hade ju bokat bord på brasseriet i Stöten för tre rätters middag som sen utvecklades till nattklubb. Maten var skiiitgod verkligen DOCK föör lite. Jag var fortfarande skithungrig efter efterrätten. Haha. Sällan.
Hela gänget
Förrätt
Varmrätt. Mmmmm så gott !
KrimsKrams & Teddywisch & Willhelmsdottir
Haha, jag hittar alltid på mina egna smeknamn.
Efterätt, blodpuddingen...
Mihih
När det började närma sig tolvslaget bjöds jag på champagne av Johan & Malin.
Vi kutade ut och kramades (JAG SAKNADE DIG SÅ MYCKET KALLE, när alla stod och pussade på deras respektive ♥), kollade på nyårsfyrverkerierna, eller?? haha Linnéa vurpa och Christian blev klubbad i huvet av en flaska så hela huvet var kras. Några sjukvårdare senare och några glas champagne senare var det helt plötsligt 2012 !!! Herreguuuuud så jävla roligt vi hade.
Dom stängde igen stället runt två på natten så då tog vi en taxi hem. Det knackade sen på på dörren där våra grannar stod. Dom bodde några hus bort och ville ha oss över på efterfest. Vi skämmde ut oss så fort vi kom innanför dörrarna där men med några goa skratt.
Pillerill & nån kille. Haha
Och det var väll typ det nyåret. Tror det var svårslaget !!
Tack hörrnini för några fantastikt roliga dagar  ♥

Sista natten med dessa idioter

Imorrn drar hem igen...
Fan va sköönt !
Hehe


RSS 2.0