Guuud

Naääe.
Fy fan va pinsamt!
Vet ni.. Imorse ringde min mobil, Kalle kollar och säger att det är Vickan som ringer. (Ni som känner mig vet hur jag brukar säga hej och svara i telefonen.) Åhh tänkte jag, Vickan!! & så svarar jag med HEJ DIN GAMLA SLISKARE, VAD FAN VILL DU? Nåt i den stilen brukar jag alltid säga, ironiskt alltså. Men i alla fall så får jag till svar, - Vem är det? Vem pratar jag med? Och så kommer jag där då och fattar ingenting å bah, haaalllåå, halåååå och så kopplar jag att det först är en kille och sen när jag hör hans röst hör jag att det är min chef (eller nja, ex-chef), Volkan!! Jag trodde jag skulle sjunka genom jorden. Jag menar, hej din gamla sliskare, vad fan vill du?? Neej herregud! Det kan väll lätt bli att man kan missta sig på Vickan och Volkan men fan Kalle, haha, Hädanefter ska jag vara nooga med att kolla vem det är som ringer. För så här mycket har jag inte skämts på länge.
Förutom detta har min dag varit bra, åkte till Heby igår, firade Kalle lite med presenter och tårta och vaknade upp här idag. Vi tog en lång sovmorgon och åkte sen in till staden, för en gångs skull var det Kalle som skulle shoppa och inte jag. Nu har vi precis småttat i oss glass och ska väll snart krypa ner i sängen igen, imorrn blire 20 års party. Kul! Hörs då, hej sålänge.

Sofia

vår sköna..Hihi
var vi i alla fall hoss i Lördags på 20 års kalas. Skynda mig dit efter en galen dag på jobbet. Kom ju lite på efterslänten men blev bjuden på Taco och skitgod pannacotta till efterrätt. Synd att man även jobbade på söndagen, dom andra drog nämligen in till Uppsala för att fästa järnet men men. Om två veckor drar vi allihopa till Gävle för då är vi bjudna hem till Linns lilla boning på inflyttningsferre. DET BLIR KUL!





20.32

Fullt ös på jobbet idag, det märks veerkliigen när folk får sina pengar. Imorrn, Lördag blir det nog ännu mera skulle jag tro. Dagen idag har i alla fall gått riktigt fort, har haft kunder hela dagen så då småttar timmarna förbi utan att man märkert. Imorrn jobbar jag från 10-18 & efter det skyndar jag hem till Fia som har 20 års kalas, ska bli jätte kul och träffas alla vi tjejjer igen, det var ett bra tag sen nu! Men Tyvär får det bli en lugn kväll, ska ju upp tidigt på söndagmorgon med.. Hallå fressten, Hoffmaestros nya skiva släpps nästa vecka, åhhhh!!

My Man

Synd att han är 4 timmar bort, ute på övning, i skogen, nånstans.
Det hade varit fint att fått vari med honom idag, när han fyyyyllleeer 20 ÅRRRR och sådär. Men vad ska man göra, nån måste ju vara ute på övning i skogen också.. Har i alla fall grattat över telefon och det får duga tills på onsdag! GRATTIS ÄLSKLING


Klackkil Kilklack

Nya gallerian i Västerås har ju öppnat (vilken galleria, helt i min smak alltså). Var så klart på plats igår med Moden och spanade in stället. Riktigt fräch och fin! Måste visa skorna jag köpte, småttisvin snygga och sköna för en gångs skull, får bli höstens partypjukk. Jag kan fan inte gå omkring i 13 cm spets klackar längre, det blir för mycket pain helt enkelt!



Multimegaintense kur

Eftersom jag ändå är ledig tog jag mig för en gångs skull tid till att sliska i en hårinpackning. Redkens - alla soft kapslar är en riktig dunderkur alltså! Ca 10 minuter står det på baksidan men jag hade den i, i 2½ timme. Det kunde mitt hår behöva! Sen efter det småttade jag i lite serum också & lät det sen självtorka. Nu är det så mjukt att det bara hänger som en sliskboll. Det bara flyger åt alla håll och är platt som en, jag vet inte vad. Det är vidrigt platt! Men fan va softish det är! Detta kan jag rekomendera.


Hemskt

Jag är så lessen för min morfars skull.
För min mormor.
För min mamma.
Alla oss.
Man vill, som alla andra gånger, säga att det löser sig.
Det gör det inte den här gången.
Äckliga jävla sjukdom.

Min dag i går

Vaknade i Västerås och tog ännu ett farväl av Kalle som kommer igen om 1½ vecka, då blir det 20 års firade för hela slanten alltså!. Tog 804:an till Uppsala och träffade upp Vickan, som jag saknat henne. Vi satte oss på Waynes och tog en fika och hade en jävla massa att prata om, åhh vad jag älskar Waynes kladdkaka förövrigt! Efter det knatade vi upp på stan, hittade de perfekta höstskorna och efter det blev det Sushilunch innan vi drog hem till mig för att spendera resten av dagen med Josse. Vid 4 följde jag med Moden till arlanda för att hämta Djea & Jokisch som varit på Cypern en vecka, så bruna och fina. & sen var det inte så mycket kvar av den dagen, en mycket bra dag.



Att göra

Jag är ledig ända fram tills på fredag, småttiwohoo alltså!
Jag ska hälsa på mina älskade vänner som är nyflyttade till Gävle, saknar er så jävla mycket! Sen vill jag träffa Vickan, har varken sett eller träffat eller knappt pratat mena på hela sommaren och nu är vi påväg mot hösten, det här går inte! Sen ska jag, jag måste försöka hitta på nå till min lilla älskling som fyller 20 nu den 24 september. Det är alltid lika svårt, han har ju allt! Sen på torsdag är det öppning för de nya butikerna i Västerås, bla MONKI, så dit ska jag(hoppas på nå bra erbjudanden). Sen samma torsdag fyller Jockemannen år, så man ska väll ge den karlen nåt med, han & Djea kommer hem från Cypern imorrn kväll så ska med Moden till Arlanda för att möta upp dem och avundas deras nya frächa bränna, måsta sola! Sen tror jag inte att det är nåt mer faktiskt.

        


Dinnerkväll

Vi blev bjudna på jättegod mat hos Linnéa igår kväll.
Lekte med Tillyn och drack god dricka, mycke skratt såklart, som vanligt!






Kolarbyn

Lite bilder från fredags/lördags .



Jag & Kalle vid våra hydda, Marta.


Så här mysigt var det inne i den.


Körvgrillning.



Bastubad.


Lördagmorgon.


Så ännu en mycket lyckad och småttitrevlig utflykt.


Adventure

Nu ska jag börja packa väskan för ikväll drar vi på utflykt.
Det ska bli jätte mysigt & roligt! Vi hörs.


Härmed presenterar jag :

Världens cjutigaste hund







Tuffs, vill du bli min?

Jag är så lycklig men olycklig på samma gång.
Lycklig för att jag kan ha träffat VÄRLDENS sötaste hund.
Olycklig för att jag är så JÄVLA avensjuk på Linn, jag vill ha honom!

Det får bli ett eget inlägg med bara Tuffs bilder, jag har tusen bilder, upp och ner, på tassar, närbilder, sovandes, vaken, i alla olika vinklar. Jag är besatt!


Segovisch

Okeeej, sjukt seg dag! Började klockan 9.00 imorse och slutade sex nu ikväll.
Längsta dagen på länge..

Inge jobb imorrn iallafall, men Jag & Josse drar in till Uppsala ändå.
Linn har skaffat en chihuahua bebis. Jag döör. Lilla Tuffs. Fy fan va cjutigt!

(Fia, grattis på din 20 års dag!)

Kolarbyn

Nu på fredag är det dags för nya äventyr igen.
Denna gång bar det av till Kolarbyn med Kalle och hans familj.
Sitter just nu och kollar hemsidan, kolarbyn.se.
Det här kan bli mysigt !





Min älskling

med en touch ringer den upp min Kalle.
Fiin !

         


Med frissorna på Bullit

Det var riktigt trevligt igårkväll tillsammans med några från jobbet.
Det hade bokats bord på bullit, skitgod mat och god White!



Dags för förändring




Äntligen lite omväxling här på bloggen.
Var så trött på de där jordgubbarna.



Tisdag

Är det inte ganska dåligt, eller ohövligt eller vad man nu ska kalla det att sätta sig på ens annans grejjer? Jag somnade på bussen in till Uppsala i morse, jag hade lagt mina saker på sätet bredvid mig. Vid en hållplats gick en kille på, tydligen skulle han sätta sig bredvid mig även fast det fanns andra lediga platser. Och det med att han satt sig bredvid mig skiter väll jag i. Men när jag sitter och sover behöver man inte sätta sig mina grejjer bara för det. Sen när jag kollade upp på honom kollade han på mig som om jag vore dum i huvet. Jag menar hur svårt är det att bara picka lite på axeln, eller vad som helt?! Och fråga ursäkta, kan jag sitta här? Min matlåda blev platt! Och om han hade krossat min Iphone, då jäklar.  Aja, förutom det har min dag varit bra :)
Trevlig dag med trevliga människor.

dagens små detaljer

           
           
           

work work

Arbetsdagen har gått så himla fort idag.
Började vid 10 och tiden sprang iväg tills klockan blev 18.00. Skönt!
Vi hade även en praktikant hos oss idag, Elizabeth från en frisör utbildning i Västerås.
Jätte trevlig och rolig.
Det känns lite lustigt att det är jag som visar hur allt fungerar och går till på salongen nu.
Egentligen har jag ju varit på salongen ändå sen förra vintern så jag är väll inte den nya tjejen längre antar jag. Hihi. Imorgon har jag några kunder inbokade, så för hoppningsvis går morgondagen lika fort. Längtar till Torsdag kväll, då har vi bokat bord på Bullit. Ska bli skit roligt!

Älskar Beck

Ikväll blir det Bio med Mod.
Levande Begravd, ohh va bra!

         

all night all night all night

Det blev Saluhallen för oss igår!
Först blev det middag på stan, tog bussen vidare till Sunnersta,
träffade nytt folk och hade jätte kul, skrattade oss genom hela kvällen.
Ner mot staden igen och in på Saluhallen, dansade tills nattbussen tog oss hem.
Jätte fin kväll tjejer !



Hundjäveln tuggade upp min lilla sko på båda sidor. Det var genomblöt!
Tur att jag hade extra med mig!












mot kallare dagar

1 september. Hur deppigt?
Usch, jag får ångest. Vintern är så jävla lång.

Sitter och kollar igenom mitt bildarkiv här på datorn, skrattar omvartannat åt alla sommarens minnen samtidigt som jag försöker få högre poäng på froggy jump på Iphonen. Tucha hem den appen alla ni som har en Iphone, småttikul, mycket roligare än doodle jump!



2 år / 9 månader
Älskar


Frans/bryn färgning/ögonbrynsplock

detta gör jag bland annat om dagarna numera.
Kom till oss på olssons så bättrar jag på din färg :)

         


RSS 2.0