Helvetes jävlar va jobbit de är

Så fort jag kommit ut så ångrar jag mig. Haha. Sprang tre och en halv nu. Fan, riktigt stolt över mig själv. Kanske finns hopp för mig och min kropp iallafall. Konditions jäveln skulle behöva få sig en knuff bara. Kalle ville ju såklart springa ett varv till. Herregud, det kan han glömma. De jävla varvet fick han springa själv. Nu ska jag laga blodpudding :-)


Sooolar


Kräft Söndag

Mmm det blev en sen kräftmiddag med Kalle, Johan & Mia igår. Har längtat att få suga i mig de där djuren sen förra året...


The Cabin in the woods

Alltså ?! Moden och Völ skulle gå på bio igår och som sagt så hade jag typ min depp dag igår så jag kunde lika gärna följa med. Dom hade bokat platser till filmen The Cabin In The Woods. Nån skräckis. Hahahaha Mahahag Mohohohoajahah näej jag höll på att dö där inne i salongen. Den var så jävla roligt, sjukt dålig men askul! Vilket jävla skit. Det ballade ju ur totalt. Fan, skrattade mer än vad jag gjort av en komedi nånsin. Om ni har en sjukt tråkig kväll och sett varenda bio som visas just nu då kan ni gå och slösa pengar på den annars måste jag säga att den var klart bland de sämsta filmer jag sett. Sämre än sämsta Bskräckis. Hahaha


MOOOOTGÅNGAR

Nej fy! Jag är deprimerad. Multideprimerad. För det första så är det krångel med min lön från Fejjan. Har typ ringt och tjatat som en jävla tjatkärring om att inte min lön kommit Meeeen inget verkar hända???... SEEEEEN fick jag typ årets ångest telefonsamtal igår från killen som äger lägenheten jag bor i. 1 oktober ska gubben ha tillbaka skiten. AAAAAA !! Whata Fuck! Nu är jag snart hemlös också. Nämen vafan! Inga pengar och inget hem. Liiiite deprimerande. Palla flytta hem till Östervåla igen. Omg... Snälla nån, ge er lägenhet till mig!


PLOCK

Var en sväng förbi Plock med Linnea och träffade på alla roliga brudar. Bella, Bea, Ange, Lisa m.fl.. Fett roliga !! Tyvärr så jobbar jag imorrn och kände mig tvungen att gå hem och lägga mig. Men en kräftisskiva är redan inplanerad.. Småtttiii


Första svenne doppet

I onsdags när vi vaknade upp hemma i Sverige var det ju fiiint väder ! Ringde Linnea på en gång och drog med henne till Sunnersta. Efter att vi legat och svettats ett tag tog vi beslutet att gå ner och bada. MEEEEN näej! Svina helvetes is kallt ! Haha. Och vattnet här i sverige är ju helt bajsbrunt, visserligen var detta en sjö men ändå : ( Jaja jag är helt överlycklig i alla fall att det äntligen kommit lite sol till oss...


Helloo

Första jobbdagen idag efter min lilla semester. Hade gärna haft några dagar till, hellst stannat kvar i Grekland men vädret här hemma i sverige är ju faktiskt härligt nu. Visar bilder från Corfu så fort jag orkar, typ imorrn :-) Ha en fin kväll !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_50118210ddf2b37a3b00021c.jpg" class="image">


Helloo

Första jobbdagen idag efter min lilla semester. Hade gärna haft några dagar till, hellst stannat kvar i Grekland men vädret här hemma i sverige är ju faktiskt härligt nu. Visar bilder från Corfu så fort jag orkar, typ imorrn :-) Ha en fin kväll !


The white one - tandblekning

Sådär ja. Nu ska jag börja min tandbleknings procedur. Man ska pensla på tänderna två gånger per dag, morgon och kväll i två veckor. Sen ska man se ett resultat. Har jämfört mina tänder med färgkartan jag fick med, lite konstiga nyanser på den måste jag säga. Enligt den är jag redan en blandning på 1:a och en 2:a. Jaja mer intesivt vita kanske dom kan bli. Här är före bilder som jag tog nyss. Om två veckor knäpper jag nya och jämför. (och Ja! Min läpp är helt stekt sen Grekland)


Jaha, då var man hemma då...

Det första Linnea gjorde var att tvinga ut mig på ett mördar löp pass. - Nu måste Tzatzikin bort ! Maaaaj Gaaaad va jobbit


Jaaaa

Vi sitter vid ett fönster. Nu ska jag spana uppe i himlen!


På Arlanda

Om en timma går vårt flyg som tar oss till Grekland. Ha det bra här hemma. Hörs förmodligen om en vecka! Hej Dååååååå


Tack Kerstin

Vi fick en väldigt rolig överraskning av Kalles Mod. Tack igen !


Prova solstolar

En sån här skulle jag haft med mig på tisdag, fast i min storlek. Vet inte varför jag har en "Thing" för att testa massa barn grejjer... ?


Inspiraton Inspration

Tatueringen alltså. Så jävla snyggt det var då ! Vågar man sig på det i Grekland?? Njaaa

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_5002bd9c9606ee0a10001c01.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_5002bd9c9606ee0a10001c01.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_5002bdadddf2b31838006018.jpg" class="image">


Längtar

Eeeeeeeeen, EN arbetsdag kvar ! Och en kort en, 12-16 imorrn och sen ska jag hem och skriva packlista : ) På tisdag drar vi <3 Det slog mig att jag inte har någon våg. Hur ska jag veta hur mycket jag kan proppa i liksom ? Nån som har en att låna ut ; ) Tänker inte köpa en våg bara för det här, undviker annars in i det sista att väga mig. Har alltid fått hört när jag ställt mig på en våg : Åhh du är underviktig. Men gud va lite du väger. Åhh va smal du är. Bla bla bla bla BLÄÄÄÄÄ ! Även fast jag väger mer nu hatar jag det ändå. Skiter it !! Ok, mission- hitta lånevåg !! Godnatt.


Craaaap

Butiken i St Per mittemot FACE (Hanazacka) har nu haft en batdräkt hängandes i skyltfönstret en längre tid. Jag har spanat in den lika länge. Härom dagen gick jag in och frågade om jag kunde testa den. Tänkte den skulle va ap snygg att ha med sig till Grekland till ett par korta shorts. DOOCK är ju alla kläderna som finns i den butiken för barn. Typ småbarn också. Men jag gav det en chans i alla fall. Jag brukar kunna ha största storleken på typ HM barn. Meeeeen denna var lite väääl liten assa. Ser helt ok ut på bilden men den skärde upp lite här och var... Haha Typist! Så himla snygg !!


Kalimera

Haha, Jag försöker lära mig några fraser på Grekiska. Jag menar, - Hej, - Hejdå, - Tack osv kan ju vara roligt om man kan säga : ) Hittade bästa appen. Både text och röst så man hör hur allt ska uttalas..


Mohahahahaha

Mahahhaha Mohahaha Hahahahahagshahahahahahahafahag Men assa !!! Jag skulle seriös kunnat strypa alla till DÖDS, utan problem, de som lägger ut dessa Gilla bilder på Facebook. Ex, gilla denna bild om detta var Amasing. Typ?! Haaaatar det !!!! MEN idag när jag hade en död stund på jobbe och kollade fejjan hittade jag denna bild. Föll i gapskratt, för mig själv. Hahahahaghaha alltså, jag vet ju själv hur det känns och när man ser den sista bilden så kan man liksom känna smärtan. Hagahah äre bara jag som gapflabbar åt denna bild eller? Förutom du också Linnea... Hagahaha jag menar, kolla tån liksom !!


Hemmgjord Frisco

Min vän Linnea. Hon kan hon.


På Jobbe

å jobbar ... Ikväll bjuder Linnea på middag. Mmm


The White One

Så, nu tog jag mig i kragen och beställde hem en hemmabruks tandblekning. Enligt massvis med recensioner på internet skulle den vara bra, väldigt billig också (om den funkar). Jag tog den starkare blekningen som kostade en hundralapp mer. Nu vill jag få tillbaka mina vita tänder !! Hoppas att det är nåt bra skit nu. När den kommer hem och innan jag börjar fotar jag mina tänder så visar jag sen. Småtttiiii !


Ännu mer smink tips

Man kan ju helt enkelt inget annat än att ÄLSKA våra lösa glitter skuggor. Amazing !!! Man får helt sjukt mycket bra kommentarer när man har dem på sig. Tog en närbild på tre av mina favoriter. ( 175 :- )


Skillnad på 2 veckor ??!

MÅÅÅSTE TESTA ! Herregud va bra om det skulle funka. Mina hår på benen som växer ut efter typ tre timmar ...


Nya favoriter

Här är mina nya favoriter. Kom in förra veckan. It's all about the lyster !! En Skimrande Body Lotion. Väldigt väldigt fin på armar och ben. Den följer helt klart med på resan nästa vecka. Den är dessutom lite färgad vilken gör att man även får en fin svag brun färg. 285 :- kostar den. Den vita lilla tub formade burken är en tunn creme som man blandar med sin foundaton för att ge huden mer lyster. Om man inte vill ha den i hela ansiktet (typ T-zonen) kan man lägga sin vanliga foundation där först och sen i med en liten klick av denna produkt, Illuminator och fortsätta applicera. Snygg på kindbenen bla. Alltså, inget skimmer eller glitter utan mest bara för att få bort den lite tråkiga trötta, matta ytan. 195 :- kostar den. TIPS TIPS TIPS


Åhhh längtar

Jag behöver sol ! Shit vad jag längtar. Exakt en vecka. Låt snälla dessa jobbdagar gå fort...


Fiiiin


Power Meet

Hade verkligen sjukt trevligt. Åkte raggarbil också för första gången. Det borde man ha gjort varje år. Hur kul som helst! Tack Tessan och Co. För att vi fick åka med. Glömde kameran hemma tydligen men tog några halv crapiga bilder med mobilen, som får duga.


Grekland

Åhhh ! Idag efter lite om och men hittade vi en bra resa. På tisdag åker vi till solen. Åhhhhh pirr <3


Batikilischös


Forsbergs metartävling

Har jag varit på nu hela förmiddagen. Stressade hem och duschade men inte kommer Kalle i bestämd tid heller ... Åhhh Jag vill till Power Meet nu !!!


Power Big Meet

Inget jobba denna helg !! Hade gärna varit på plats i Västerås redan idag men det gick inte. Power Meet börjar verkligen bli tradition. Skit trevligt ! Vädret som det alltid hänger på vid sånna här tillställningar (enligt mig) HATA REGN, ser kanske tyvärr inte sådär jätte lovande ut. Hoppas !


Alltså PSYKBRYT

Vad hände liksom !! Lagom tills ja la ut en annons på arbetsförmedlingen och inväntar ansökningar har min mejl spärrats ????? Whyyy ? Kalle och jag har försökt med allt men den är verkligen total död ! Har ringt till Windows men dom säger att jag måste skapa en ny hotmail adress och sen ta kontakt men nån jävla support grejj. Palla ! Jävla skit, jag som verkligen måste komma åt min mejl, speciellt nu ! Trodde först också min blogg app berodde på detta. Om min hotmail adress var ur funktion var även blogg appen död, tydligen inte : ) Åhhhhh


Månadens naglar

OMG ! Åtta låånga veckor senare fick jag äntligen nya naglar igen. Signe var ju här precis då vi var på Sweden Rock. Jag såg ut som TRASCH om händerna. Asss långa och vidriga. Fett pinsamt inför kunderna. Sista dagen gick ena nageln av också. Oj oj oj, ooooont !Jag fick avsmak av långa naglar och slipade ner mer än hälften av min gamla längd. Har aldrig haft såhär korta naglar men det är otroligt skönt och det känns fräscht !! BÄSTA SIGNE som vanligt <3


Instagram

Följ mig på Instagram !! pallopin <-----


Åhhh äntligen

Nu fungerar det igen !!!


buuuuuuu

Min blogg kommer gå under, typ.
Mobilbloggen har av någon anledning slutat fungera och det är typ där i från jag bloggar. Orkar aldrig slå på datorn. Så ni vet liksom. Tråååkit. Gillar att blogga...
Hoppas den börjar fungera snart igen. Annars blir det väll något inlägg då och då från datorn. 
Ha det så länge !!!
 
Här är några bilder från Sweden Rock som jag fortfarande inte visat ...
 
 
 
 

RSS 2.0