Avblåsta planer.

I tisdags efter skolan tog jag mig till Kallen för att leka lite, och datanörd som han är fick han för sig att göra en ny header, eller vad det nu heter till min cjutiga lilla blogg. Jäklit duktig måste jag säga. Thank yo my dear.
I alla fall så blir det inge 90-tal på fredag utan det får bli en vanlig krog med vanliga kläder. Aningen lättad + att Malind följer med också, mucho grejto.
En helt annan grej som är jävlit sliskad är att Fransyska från Make Up Store ringde nyss och sa att det var lite struligt där just nu och att det inte var så bra om jag kom imorgon och hon skulle höra av sig igen i kommande vecka om följande fredagar. Men åhh, just typist. Aja, det löser sig noooog.


19-tal ? ehh ?

På fredag var eller är det meningen att jag tar med mig Josse till västerås för att besöka krogen med Kalle och hans vänner. Skitkul och vi hoppas på att det ska bli lika rolit som förra gången vi var där. Men när Kalle igår sa att Dr Bombay skulle dit och spela blev det hela genast jävlit mycke roligare. Jag kan tänka mig, mig och Josse stå längst fram lite onyktra sådär och sjunga med i kalkutta låten. Fett kul !! Men, kvällen till ära är det 90-tals tema också. Asså, riktigt jävla fult mode måste jag säga. Jag älskar ju att klä ut mig så jag antar att det kommer bli askul men vafan, 90-tal. Vad ska man ha på sig då? Måste googla mig fram tror jag. Herregud, det här kommer bli kul.

Herregud !

Ja vart ska man börja.
Lördagskvällen firades ju då hemma hos Malin som fyllt hela 19 år. Grattis gumman :) Alla var samlade, det var på tiden. Jättetrevligt. Middagen var småttigod men chokladpuddingen var godare. Haha.
Efter Guitar Heroet som jag förövrigt börjar bli bäst på, stolt* var det dans för hela slanten. SMK, Björn Rosenström. Magnus Uggla osv. Gamla godingar det där. Lovely.
Många skratt också till en full syster Djea på telefon och sthlmarna. Haha.
Men sent in på timmarna gick det allt utför. Sura miner, popcorn trackaserat golv och sönderklämda fingar och tår.
Gosch! Hoppas det löser sig nu Linn och att det läker snabbt så du är back in bussines så fort som möjlig, förhoppningsvis tills på fredag : )

                
                                

Säger ju det !

Haha helt otroligt. Millerillen, yo know what I mean ! 18.18.18. Jag tror det är en förbannelse. Så det så.
En god sådan.
Typist, nu kommer jag tänka ännu mer på mina dumma tider. K O M I S K T.


1960-talet .

Today in tha skol var det 60-talet på schemat.
Pastelliga skuggor, eyeliner i mängder, rosiga kinder, bleka läppar & mycket mycket fransar.
Hur snyggt som helst !

                

Dagens händelser >

- - -
Eftersom våran ruttna skola är vattenskadad på de våningar där vi stylister och frisörerna oftast brukar vara måste vi nu ut och panik hitta en APU plats. Så idag direkt efter skolan tog jag mig till Make Up Store där jag brukar hålla till och som tur var tog de emot mig de kommande fredagarna. Yes !
Är även mycket lycklig över en till grej, eller kanske snarare olycklig för jag nästan vet att det inte kommer bli av.
I alla fall så fick jag ett sms av Anton idag där det stod att The Killers kommer till Hultsfred i sommar. Hur jävla najs är inte det?. Tusan va toppen det hade varit. 

        

Fullsäckad helg.

I lördags var det trettioårs fest i ladan. Måste säga att jag inte riktigt säker på om jag vet vem killen är eller om det ens var trettio han fyllde men kul det var det väll i alla fall.
Jag och ett helt gäng andra flikkor + Kalle & Emil hade vår lilla förfest hemma hos Malin. Svull, singstar (funkar fortfarande) och guitarhero. Trevligt Trevligt  : )
-------------------------------------------------------------------------------
På söndagen tog sig jag och Kalle till Västerås för att äntligen se den omtalade filmen Twilight. Faktiskt skitbra. Det var mysit.

  
  
               

Helg & friskt hår (almost)

Igårkväll fick jag äntligen klippa mitt stackars hår, usch, ja det var ju verkligen på tiden. Men nu är det kort, who could blame? Jo, plattången, måste försöka trappa ner på mitt fönande och plattångande.
Undrar hur många gånger jag försökt intala mig det nu. ? Aja.
Efter syrrans jobb på mitt hår firade vi på Dragon Palace. Satan vad gott det är med deras kinamat, man äter fan tills maten sitter uppe i halsen. Småttigotti : )
Nu är det helg. Yes! Ikväll blir det antingen att följa med Linn, Linnéa & Malin på party eller Karlen.

             
                   Moden & Djea

Torsdag

Idag har jag varit en dum unge. Jag har skolkat från skolan.
Nej, nu är jag less på mitt nya schema. Alla säger att jag har det bäst för jag bara har en lektion per dag hela veckorna. Och visst, skönt egentligen men i längden är det verkligen sucki. Känns otroligt onödigt att åka två timmars bussresa för en timmes lång lektion. Aja, detta skall inte upprepas. !
I alla fall så har dagen i stället bestått av filmtittning. - P.S I love you & När lammen tystnar.
Första aningen fööör sorlig och kärleksfull men andra riktigt spännande faktiskt.
Imorgon är jag ledig och då ska jag städa mitt rum, behövligt.
Hej Då .

          

Confused.

11.17 är klockan och jag är fortfarande lika förvirrad som jag var igår om trafikkunskapsprovet. Klockan 14.00 blire moment of truth. Haha, hur ska detta gå ?
Efter provet blir det först lite fixelifix och sen leka med Kallen och imorrn är det bara en lektion, awsooom !

              
                  Vilken jävla rumpa asså. Ett liten hjärta, så cjutit !

Jag hatar bilar och allt som rör sig om ämnet.

Juuuuuuuuuuuu, jävla slisk plugg.
Hur kunde jag välja trafikkunskap som ett ämne i skolan?
Jag tänkte att det var superbra att läsa, vilket det också är men jag bryr mig ju ändå inte om att ta något körkort just nu.
Imorrn är det prov och jag är så bedrövligt uttråkad på alla olika beskrivningar på alla olika bildelar så jag struntar i det här nu. Det får gå hur det vill, jag hatar bilar. Så det så. Jävlit ointressanta.
För att vara lite på den possitiva sidan ändå så kan jag ju glädja mig med att jag är ledig både imorrn (förutom det dumma provet) och på fredag pågrund av någon vattenskada i skolan. Småtti : )

         
          P-bot. Kommer du ihåg Fia? Mahahaha det var komiskt.

Filmkväll.

Lördagen spenderades hemma hos Millerill i soffan framför tvn.
Jag, Millan & Fia hade en riktig svullkväll och kollade på Barnhemmet och Björn Gustafssons film -ett livsverk. Skitrolig verkligen, Benjamin, Hahaha.
Fia som förövrigt fått körkort också. Grattis din lilla småttare. Nu är det snart bara jag kvar, uuu typist.
En riktigt trevlig kväll flikkor  : )

          


People

Asså, gårkvällen. Hahaha.
Till en början sög det, kallt så inåthelvete var det där inne och jag trodde jag skulle förfrysa mig. Försökte värma mig genom att svulla i mig av buffen som serverades och köpte drinkar som bara den för att det var happy hour. Men nej, usch va kallt.
Men senare in på timmarna när dansgolvet öppnades och alla flockades där, vart det varm. Det kan jag lova. Då luktade det svett i stället.
Eftersom vår vän Pauline jobbade som någon slags vip värd lyckades vi slinka in på något hörn där på den avdelningen. Wow va coolt va, nej inte speciellt, gratis drinkar i alla fall (till en början, typist). Sen fick vi bekanta oss med han Bingo också. Han hade lika mycket tänder och lika fula glasögon i verkligeheten men faktiskt så verkade han trevlig.
Resten av kvällen var riktigt kul, klagade mest på den kassa musiken men vi dansade ju lika mycket i för det och skrattade ur oss till alla som porrade ur sig totalt. Haha komiskt.

        
                     
                                             
                    

Back to buissines.

Uuuuuu, inget mer ledigt, inget mer småtta runt heller. Sista dagen på lovet då, tyyyyyypiiist.
Jag, Linn, Linnéa, Malin & Karro kommer i alla fall fira sista dagen med party på People, kommer vara död imorrn men jööö.
Nu ska jag måla mina naglar röda och beundra solen och att våren är på väg. Det är de ända den är, Fantastico!

                  
                             Jag & Malin


Lättroad.

Tisdag ida och armjäveln mår fortfarande dålit, stackarn.
Värmlands Karro är på besök in Ostervala så ska ta mig till Linn nu och joina dem med en skräckfilm, kan behövas, känns som jag har suttit vid den här dumburken hela dagen.

     

Här är beviset på att jag har haft tråkit, ett självporträtt i paint. Orka!

Heldag med Mod & Djea.

Kan man få en nervinflammation över en natt? Tydligen.
Igår morse när jag vaknade kunde jag inte överhuvudtaget röra min vänstra arm, fy vad ont det gjorde. Jag antog väll att jag sovit konstig eller något. Inget mer med det liksom.
Jag och moden åkte in till Uppsala för att shoppa lite och uträtta en del ärenden så då passade vi ändå på att gå till doktorn och fråga vad felet var. Några smekningar och knådningar på min arm senare hade jag fått en nervinflammation och doktorn sa att jag inte ens vill veta hur länge smärtan kommer sitta in.
Nehe, vilket crap.
På kvällen runt sex någon gång mötte vi upp syrran, handlade lite fika, åt fika, beställde biobiljetter och gick på bio.
Eftersom alla vi tre älskar skräckfilmer fick det bli Eden Lake. Inte så läskig och inte så värst bra men en så sjukt irriterande och dumihuvet film och sånna filmer gillar jag. Jävla ungar kan jag bara säga, jävla ungar.

                             

Lite sena nyårsbilder.












Idag finns ingen bra rubrik. Typist.

Nej, det är redan söndag. Juuu.
Har precis kommit hem från Kallen och kom på att det redan var söndag. Shit asså, satan vad det här lovet har gått fort. Har i alla fall hunnit med att göra en jävla massa grejjer, fira jul med Kalle i funäsdalen och nyåret i Sälen men flikkorna. Riktigt najs, fast i ochförsej så är det ju faktiskt bara söndag, tre dagar kvar på lovet trots allt.
Igår var jag en mycket stolt Carro, var i Västerås med Kalle och hans vänner och jag lyckades övertyga dom om att The Notebook är den bästaste filmen och fick de att se den med mig. Helt otroligt. Jag kan lova att dom fan var mer inne i filmen än vad jag var. Även de allra hårdaste och tuffaste killarna smälter, så det så. Haha !
Nu ska jag kolla klart första säsongen av Greys, ha det småttat.

             
                       Danne & Jag

2 januari 2009.

Resan hem idag var som vanligt, alla var övertrötta och därmed en skrattnivå som var Hög! Komiskt.
Har i alla fall haft det jätte bra och jätte roligt, är riktigt glad att vi åkte så att jag slapp fira i Kanickebo eller på något annat sliskat ställe. Alltså ett riktigt lyckat nyår i år igen.
Kom hem till våla för en sissådär 40 minuter sen och fick inte direkt varmaste välkomnandet. Mamma är multi bitter och om hon är det är varenda liten vrå av huset det. Dessutom mår min lilla mage kasst, usch vad jag mår illa och Kalle kommer snart för att hämta mig och jag kommer säkert pjuka ur mig snart men det kan inte hjälpas, det är väll bara att spy då. Den dumma Malin har smittat mig. Typist!
Har inte tid att sliska in några bilder nu för måste in i duschen och få någon slags uppfräschning innan Karlen kommer. Det får bli en annan dag.
Ha det bra alla Norwegan Björnar.

The second dag.

Gårdagen, herregud. Norwegan björn. Mahahaha...
Först var det middag - ofcourse, sen var det killgrannen som kom och invaderade stugbjörn för att finna sig en plattång. Det var förjävla komisk och förjävla ful också.
Vid tolvslaget var de årliga smällarna och champangne ute och mina fingrar var köldskadade. När bombandet var färdigbombat tog vi oss över till våra idioter till grannar som visade sig vara från västerås. Dom värkade helt knäppa i huvet. Fast om man tänker efter så här i efterhand så var det ganska komiskt i alla fall. Det kom över två stycken norska män eller killar äller vad det nu var, fy fan va komiska dom var. Ena hette Lars och den andra hette Björn - LarsBjörn. Jag kom självklart  på en jävla massa olika smeknamn till dom där, både kaviarbjörn och norwegian björn. Ja det må jag säga. Jag och mina flikkors humor, den suger!
Jaha, 2009 då. Hmm, och hur känns det? Ingen jävla different. Typiiiiiist. Komiskt.
Imorrn far det hemmåt igen. Hej då.

RSS 2.0