3 år älskling

Både jag & kalle trodde aldrig det skulle vara vi så här länge.
Nu hoppas jag på minst lika länge till. Älskar dig så mycket.

lite mer vintrit.



naglar naglar

Ibland har man otur.
För ungefär 2 veckor sen nu, måste det vara, hade jag en tid bokad för gelé naglar. Jag gjorde dom på en salong i Uppsala som heter Salong Panczel. Fan va missnöjd jag var, är! Alla naglar är borta idag, dom har fallit av. Jag tyckte att resultatet de två, möjligtvis tre första dagarna var helt ok. Men efter det har dom ramlat av en efter en. Alltså, hela nageln var katastrof faktiskt. Filningen, formen, fästet. Självklart gick jag tillbaka och förklarade vad det var jag tyckte var fel. Det var fem dagar efter att dom gjordes. Då var dom trasch kan jag säga! Frågade faktiskt om jag inte kunde få mina pengar tillbaka men icke. Fixa inte dina naglar där! Istället har jag nu beställt tid, nu på onsdag till en kvinna som kommer från Estland. Hon kommer till Sverige en gång i månaden.  Syrran min har gått till henne, jag vet inte hur länge. Hon som arbetar som frisör har ju sina händer i vatten typ hundra miljoner gånger per dag och dom är lika fräscha och fina tills nästa gång hon fixar dom. Man kan ju undra varför jag inte bara från första början beställde en tid hos henne. Då hade det blivit liiite billigare nu. I alla fall sitter jag nu och letar idéer på Internet. Det är nämligen lite svårt att kommunicera med henne. Hon kan ingen svenska och hennes engelska är sådär alltså! Därför tänkte jag ta med någon bild. Hon är grymt duktig på dekoration. Jag är sugen på något extremt. Kanske spetsiga mördarnaglar. Vill ha något svart inblandat också. En svart blomma och något sten?. Det passar bra till allt, nu till jul och nyår. Mja, jag vet inte.. Vilket problem jag har. Haha.
Typ såhär kanske, dock inte den där stora pärlliknande grejjen på långfingret.
Grymt tufft!
eller också såhär var jätte fint..
Hmm. Jag undrar om det funkar och ha sådär, jag tänkte på min touchtelefon..

2 bilder

från i gårkväll.
Mycket trevligt & Hassan verkar vara en mycket bra man!

Lördag

Vidrit mycke folk på jobbet idag!
Sitter och sliskar hemma hos Djea och Jockemannen nu. Mamma kommer snart hit också. Ikväll ska jag och syrran Djealino till jobbarkompisen Bessejävel. Hon träffade för ett tag sen en turk när hon var i turkiet på semester. Först var det nog bara en flört tror jag men nu har dom gift sig och han kom till sweeeden förra veckan. Hassan heter han. Nu har dom någon slags invignings ferre för honom som vi ska på. Det kan nog bli trevligt! Ha en trevlig kväll!

Fredag kväll

Nu har jag småttat mig ner i sängen, ska slå på en film eller bara sova kanske. Har knatat runt på stan hela dagen tillsammans med Malin och hennes klasskompis, som jag tydligen glömt namnet på. Nånting på J var det. Hon var skit rolig, jätte trevlig tjej. Vi har fikat, shoppat massa onödigt och ätit kina och sushi buffé. Mycket trevlig dag! Vi var bla in på Gallerix och jag kikade in nån kärleksbok, så fin. Det var en vers som gjorde att jag blev ännu mera kär, om det nu är möjligt. Minns inte exakt men,- Om du blir hundra år, då vill jag bli hundra minus ett år, för då behöver jag aldrig leva utan dig. Jag tyckte det var jätte fint.  Imorrn börjar jag jobba 9.00 och slutar klockan femton noll noll, skön dag. Lördagskvällen är ännu inte helt spikad men det blir nog party imorrn igen förmodar jag. Ha det småttit. Faaast det går ju inte när det är sånt sliskit craparooo väder ute. Vidrii vinter! God Natt.

Gävle

Ohh Myyy! Jag är helt slutkörd.
Idag har både jag & Malin varit helt möra i hela kroppen.
Vi har fan träningsverk eller vad skjutton nu det är som värker i låren.
Folk var som galna igårkväll. När Hoff började spela var det plöjning på hög nivå. Det verkade som det var mer människor där som bara ville kötta sig fram mot scenen, verkligen plöja. Förstöra. Vet inte hur många gånger jag fick armbågar och käftsmällar under själva spelningen. När det är sånt där jävla tryck då är det bara att kötta på själv. Jag är liten men när det väl kommer till kritan, då jävlar kan jag också härja som en dåre. Jag kan säga att då är det en fördel med spinkiga armar och armbågar som man kan spetsa folk med. Men jag kom i håg när vi var till Peace & Love i Borlänge 2008 och stod längst fram på In Flames spelning. Då hjälpte inte mina spinkiga armbågar kan jag lova, då försökte jag verkligen kämpa för mitt liv, för jag trodde seriöst ett tag att jag skulle bli ihjäl klämd. Men i alla fall, det var kul igår! Vi hade det riktigt skoj. & Hoffmaestro kan ju vara ett av de bästa liveband jag sett.
Malin bjöd på tackos som Linn också var med och käka.
Tyvär skulle hon upp på praktik till skitungarna så hon stannade hemma.



Vi träffade vi på hemmabor som vi skrattde och knäppte roliga kort konstant med hela natten. Komiska människor.


Det här var en riktig sliskare ska ni veta!




Efter att dom spelat klart då var det disco och party tills stängning.



O´Learys efter en lång dag på jobbet



god morgon

Sitter och äter min brejkfust och kolla vilka cjutiga fåglir vi har här på gården idag, det är massvis, sitter och spanar efter en domherre. Mamma sa att hon bara sett en detta år, jag vill också se en röd liten jävel. Ibland känns det som att hon köper mer mat till fåglarna än till oss, haha. Skit gulliga är dom!
Ikväll äre Hoff hörrni, fy fan va roligt!

21/november

Den här helgen har verkligen sprungit iväg. Det är bra, snart är det sommar. Nästa helg är det första advent. Usch. Nu börjas den här skiten. Mamma blir som galen här hemma med sina jävla tomtar och sitt pynt. Minst 5 nya tomtar varje år och de gamla åker aldrig ut. Överflöd! På onsdag är det 4 veckor till jul. Blää. Men det ska bli kul att få julklappar och kul att ge bort. Sen är det nyår, det ska faktiskt bli roligt, hoppas jag, det brukar det bli. Undra om jag ska ha samma klänning som förra året, jag älskade den. Men jag kommer köpa något nytt, det vet jag. Det bästa över den här julen är att Kalle har, tror det var två veckors ledigt. Jag hatar att han har jobb i Skövde. Även fast vi sågs nu litegrann denna helg så saknar jag han lika mycket ändå. Det är väll bra & dålit på samma gång antar jag. Min Kalle.
Nu ska jag i alla fall sova. Upp och jobba imorrn igen!

Hooooofmaaaaeeestrooo

Vi ska se dom igeeen! Faan va bra.
På torsdag drar jag till Malin i Gävle,
då jäklar ska vi ha lika roligt som i somras.
Det ska bli skitkul att höra deras nya låtar. Tror det kan bli grymt!

Jag och min lilla pistol

Jag snackade om för längesen att jag ville och skulle lära mig ta hål i folks öron. Men av nån anledning rann det ut i sanden och det vart inge av med det. Nu i veckan har vi tagit tag i det igen på salongen och jag har tränat och tränat, på att skjuta i träningsöron. Läst massa viktiga papper och fått små undervisningar och sen tränat ännu mer. Igår tog jag mina två första riktiga hål. Det var spännande men lite läskigt, men nu är de första hålen gjorda i allafall. Mycke bra! Nu ska ungarna få vad dom tål!! Mahaha... blink*

Hahaha

Jag har en speciell kärlek till vissa ord, ibland väldig underliga ord som jag hittat på och som bara mina allra närmsta förstår sig på. Ett ord som ligger på delad första plats (på ord som jag alltid använder) med småtti är sliskigt. Och kolla vad jag hittade i en tidning igår. En man i värmland ville byta namn till Slisk Varulv men skatteverket godkände bara Slisk. Haha klockrent, jag vill också heta slisk!

så fint.

Kolla vilket fint skal jag hittade som jag kan skydda min lilla ajphone i.

Alla Padreslingars dag


ett par cjutiga små naglir


Äntligen fin om händerna igen

Nu har jag till slut tagit mig råd till att beställa tid för nagelförlängning.
Ska prova gelé för första gången faktiskt, får se hur det blir.
Redan imorrn hade dom tid, klockan 09.00. Tur att jag var ledig :)
Jag saknar så himlans mycket att göra naglar själv.
Vi ska ju ut med jobbet på lördag. Käka på Olearys, bowling och party på bowllaget och sen vidare till Flurran. Jobbar söndag så kanske skippar flurran så jag orkar upp. Hihi. Men då är det ju perfekt med nya frächa naglar, bara jag inte lyckas slå av någon på bowlingen, då jäklar!

Tips!

Den här nya oljan från Kérastase har vi nästan precis fått in på salongen.
Man kan ha den före schamponering men sen också som ett vanligt serum/olja.
Dessutom använder jag den till mina händer som en handolja.
Den fungerar lika bra där som den gör i håret kan jag lova. Känns lyxig!
Hur bra som helst och luktar svinsmåttigotti!
Har ni kluvna hårtoppar, köp den här.

Halloween från i fredas


stackars öga

Så här är det nu va. Jag har väldig länge velat haft glasögon för det finns så grymt snygga bågar. Självklart utan synfel såklart. Men har funderat starkt på att bara köpa ett par riktigt coola bågar men då bara med vanligt glas i. Galet dyrt bara. Idag var jag med Mod till Synsam för hon skulle hämta hem fler linser och göra någon liten koll. Får snabbt upp ögonen på ett par riktigt snygga glajjor från Ray Ban. Men hur onödigt är det inte att köpa sånna dyra glasögon när jag inte ens har nåt fel?! Men när jag satt på en stol i ett hörn i undersökningsrummet och kollade på när mamma blev undersökt och fick säga en massa bokstäver från väggen kom jag att tänka på när jag gick i 6:an ungefär. Det var på en sån här koll med skolsystern då man kollar synen, vikten och allt sånt där skit. Jag kom ihåg att mitt högra öga var lite sämre än det vänstra och hon sa till mig att det bör jag kolla upp när jag blev lite äldre, vilket jag helt och hållet struntat i. Berättade det för optikern idag och vi körde en liten koll. & helt plötsligt hade jag en anledning till att köpa mig ett par glasögon, mitt högra öga är ju kasst om man jämför med det andra! Äsch, vilket crap. Så hemskt jätte illa är det ju inte och jag klarar mig gott och väl utan men man kan ju alltid inbilla padren att det är värre än vad det egentligen är så kanske jag får ett par av honom. Hihi. Lite billigare lär det ju bli med tanke på att jag bara behöver synfelsglas till ett öga. Mycket bra!



Vackert I Uppsala

Ikväll efter bion gick vi upp till slottet.
Det finns någonting som heter ljusslingan man kan gå och kolla om man vill i Uppsala. Tror det är hela november ut. Men ikväll var vi bara till den vid slottet. Så jäkla häftig och vackert! Gå dit nån kväll!
Moden & Djea vid slottsbacken

Saw 3D

Varför hade dom 3D på den här filmen kan  man undra?
Nästan det ända 3D effekterna var innan filmen ens hade börjat, när reklamerna
visades typ. Annars var den väll ganska bra ändå. Precis som alla de andra sex men jag gillart! Helt sinnessjuk och multi vidrig men spännande.

Söndagsplaner

Jag känner mig tjurskallig idag! På allt!
Har bokat biljetter till Saw 3D ikväll iallafall. Jag Mod & Djea.
Det här är ju sista filmen så jag hoppas på en grym avslutning!


Dalmatajnus

Troor noog att jag misslyckades helt och hållet med min förklädnad igår..
Det började redan när jag och Josse hoppade på bussen in till Uppsala.
Tanten bakom ratten sa att,  -på den här bussen måste man sitta i bur om man är katt.
Jag e en hund!
Framme i Uppsala var det pinsamt! Alla tittade lite konstigt, inge konstigt!
Och många skrek mjaou efter mig. Näej, jag är ingen katt, jag är en hund.
Vi tog bussen till Årsta, Linn bjöd på tacos och cider och vi hade det lite trevligt innan vi drog till Edward (Sara).
Haha Linn hade den mest klockrena utstyrseln! Så söt så man kunde dö.
Erik skjutsade oss dit runt 18 och vi var först på plats. Sara hade fixat och donat och pyntat så halloween fint i hela huset nästan, man fick den rätta känslan! & dessutom blev man bjuden på en jättegod spökbål med spindlar och slemmit godis i. När alla sen var på plats fick vi pizza slizisar att äta, massa godis och cirre med dirre. Efter det klädde alla på sig och gick ut, svinkallt! Vi delade upp oss i lag och gick en tipsrunda. Det här var alltså mitt ute i urskogen, värre än östervåla, mycket värre och det var kolsvart. Det ända man såg var marschallerna som man följde. Skitläskigt. Vi, jag & Josse vann dock inte. Fressten, vi hade en tävling för bästa utklädnad också såklart. Jag vann!   inte. Men jag kom två :D Linn Vann. Hon var bäst! Men i alla fall så ledde den här tipsrundan oss till en liten snickarbod. Åh va mysigt det var. En stor öppen spis där elden sprakade, det var såklart massvis med pynt där också, vilken feeling vi hade. Sen satt vi bara och snackade i någon timme. Det var jätte kul att träffa alla igen och alla var sig lika. Eftersom jag skulle upp och jobba blev det inte allt för sent. Erik kom och hämtade oss igen och skjutsade mig och Josse till busstationen. Vi var på väg till vår hållplats när vi går förbi en unge. - Titta pappa, en småråtta! Sa skitungen och pekade på mig. Haha va faan? En småråtta?? Aja, det var riktigt kul och mysigt i alla fall. Att klä ut sig, det är fan det bästa som finns!
Cjutig, visst! Resten av bilderna kommer imorrn.

en hooud

Nu har jag gjort det sista på min halloween outfitt. Man kan tycka att man ska vara nåt läskigt och blodigt och dött och fult men inte jag. Jag vill vara en cjuting. Och det ska jag vara! En småttig dalmatin hund ska jag förvandla mig till. Prickiga tajts, prickig klänning och en svart/vit/prickig ansiktsmålning samt några små tillbehör. Mahaha jag kommer dö imorrn när jag & Josse tar bussen in till Uppsala. Gud va roligt vi ska ha det! Jobbar dock lördag så får ta det liite lungt...

Tisdag

Lungt på jobbet idag, dagen gick ändå rellativt fort, skönt.
Tog mig en sväng om i butikerna efter jobbet och shoppade lite. Hittade bara en tröja idag som föll mig i smaken och en tröja till min Mod också. MEN, guuud vilken underbar klänning jag hittade inne på H.M. Jag vart helt förälskad, dessutom var den billig. Men jag tog mig faktiskt i kragen och lät den vara för att den skulle ändå bara hänga inne i garderoben. Helt fantastisk i alla fall!

Tisdag

Kalle har ju ledigt hela den här veckan så har varit där mestadels hela tiden. Men imorrn är det jobb som gäller igen, det ska faktiskt bli skönt att komma dit en sväng. Jobb även på torsdag men på fredag då blire halloween party hemma hos min gamla klasskompis Sara. Det ska bli skitkul att träffa alla de där igen!
& vetni, Kalle har köpt en Mac så nu har jag tagit över hans gamla bärbara, eller mja, lånat. Skönt att ha en på rummet! När jag får råd då ska jag också köpa en sån dator, klockrena!
Straxt är det mat här hemma, sen är det favorit teveprogrammet klockan 21.00 och sen ska jag sleepa!

Ugglas Revy / Stockholm

Jag var ju medbjuden till Stockholm i lördags för en heldag där tillsammans med
Kalle, Kerstin & Bengt.
Klockan 15.00 började Magnus Uggla och hans revy på China teatern. Hela revyn var tre timmar lång, innan allt började tänkte jag guud va långt men jag kan säga att det kändes som hälften av tiden. Den var så jävla roligt! Vi satt alla och garvade oss igenom de där timmarna. Jag skulle utan problem kunna se det igen.
Tyvär fick man inte fota under själva revyn så jag har inga bilder att visa.
Efteråt hade det bokats bord på en galet tjusig restaurang ca ett kvarter bort.
Vi beställde in en varsin fördring - Appeltini och gick sen direkt på varmrätten.
Jag käkade pasta med oxfile och hela köret,
och det var den godaste pastaupplevelsen någonsin tror jag. Hihi.
Till efterrätt blev det såklart en vitchokladpannacotta med hallonsås.
Herregud, det går inte att beskriva med någon annan pannacotta. Helt underbar!
Alltså, en mycket lyckad middag.
Efter det var det någon timma tills tåget gick hem så vi satte oss på en bar och drack en varsin drink.
Mongotango hette min, småttigotti!
Klockan 11 ungefär var vi hemma i västerås igen där kvällen avslutades med I Rymden Finns Inga Känslor, mycket bra film.
Tack för en otrolig dag!

RSS 2.0