23.03

Aha, ida vart det brandlarm på jobbet Igen. Hela centrumet fick utrymma, passade på att sola i 15 min innan vi fick gå in igen.
Man hade ju velat varit ledig idag och badat : ) Men det kommer...
Va händer? om det nu brinner så har det brunnit två gånger på en vecka, inte normalt. Fast iochförsig, om man kollar vädersidorna i tidningen så är hela Sverige mörkrött, ser typ ut som att hela skiten ska sprängas. Det kanske blir för varmt för lilla gränby så det tar eld, elleeer så kan det kanske vara byggmänniskorna som röjjer.. Mjaaaaaaaaaaa...
Imorrn är jag ledig i alla fall, Moden, Djea & Jockish ska hjälpa mig flytta. Alla saker ska in, vi får se hur vi gör med sängen. Det där med släp är ju inte lätt, tycker mamma... Det måste bli ännu en sväng till IKEA också, har lite saker kvar som måste köpas. Nu måste jag sova. Godnatt
& en sån här liten cjutivovve önskar jag mig.
Kommer ihåg när vi var hemma hoss Linn när Tuffs nästan kommit hem.
Jag var KÄR

Midsommar

det här får bli del 1. Del 2 kommer sen, förjävla många roliga bilder assa : )
nä, jag drack inte öl. Vidrit !

Måndag 27 Juni 2011

Hallå era jävlar !
Det är sucki, jag har glömmit min kamera hemma hoss Kalle, jag hatar ju att skriva ett inlägg utan bilder men så ligger det till nu dåra va. Måste ju visa alla fina midsommar bilder och Kalles och min nya sockervaddsmaskin, haha aa vi har köpt en sockervaddsmaskin. Hur gött är inte det liksom !! Den funkar skitbra.
Jobbat idag, varmt var det. Verkar det som att värmen är tillbaka? Hoppas!
Ända sen jag började jobba på Gränby har jag önskat att det ska bli ett brandlarm. Inte så hela skiten skulle brinna ner utan bara ett litet cjutigt brandalarm. Skulle verkligen sakna Gränby Centrum om det skulle brinna ner, det blir bara bättre och bättre tycker ja ! I alla fall så gick det ett sånt där brandalarm idag runt klockan 16.30. Såklart håller jag på att färga ögonfransarna på en kund och hon fattar ju ingenting. Sitter där med igenkletade ögon medans det tjuter inne i salongen, haha stackarn. Alla blev sen utskickade och efter ca femton min då brandkåren kollat så allt var grönt fick vi gå in igen. Nja, jag hade nog önskat mig lite mer action ! Det där var ju inge rolit. Aja, huvudsaken att ingen dog..
Jobbar bara någon mer dag den här veckan. På fredag åker jag in till Västerås för att besöka cityfestivalen, brukar vara riktigt trevligt. På lördag ska jag på bröllop, inga jag känner alls utan följer med Kallen, han har fått i uppdrag att fota under hela dagen så jag ska väll vara en hjälpande hand. Det ska bli kul även fast det inte är några bekanta, det är så romantiskt med bröllop.
Nu ska jag fixa ihop lite foodlåda och sen ska jag sova. Godnatt

midsommardag

Man är ju sliten. Var i alla fall i Lidköping igår och firade midsommar. Trevligt att träffa lite nya människor. Synd på vädret bara, regn i stort sätt hela dagen, idag dock har vi haft stålande sol och värme..
Nu är vi hemma hos Adde, vi har precis käkat tacolasagne och planen var att vi skulle bada, det var tydligen 27 grader i poolen, killarna är i men fan, det är ju kallt ute.
det finns alltså typ 900 bilder så jag har ju några jag kan visa, tar det imorrn!
Hoppas ni hade en fin midsommar.

feel you here forever, you and me together nothing is better

Så bra .

att skära lök

Jag såg nåt sånt här mat program, tror det var Nigellas Kitchen. I alla fall så gav hon som tips att man skulle ha vatten i munnen när man hackar lök. Det är väll bland det sliskigaste som finns, att hacka skitlök. Ucsh vad jag hatar det! Jag provade detta nyss, jag menar om det funkar är det ju småtti ! Fan alltså det var ju verkligen
SÄMST ! Skitdåligt tips. Bara så att ni vet liksom  ...

Cjutiga skor assa


leaving home

Nu doftar det ajax i hela lägenheten ..

nu är det dags

Nu orkar jag inte vänta längre, jag är verkligen trött på det.
Fick nycklarna till lägenheten för typ en vecka sen men bor fortfarande hemma. Idag tar jag och Mod tag i det första, städning. Det var sjukt dåligt städat när jag fick den så det måste göras om, lika bra att man gört själv så det blir noga ! Sen är det bara att mosa in alla grejjer och sen är jag stadsbo på riktigt ; ) FY FAN VA SKÖNT

på jobbet

Fick smaka Marias hembakade cockies. Typ dom godaste någonsin. Har aldrig orkat brytt mig om hysterin när det gäller dom här kakorna. Har nu önskat en specialbeställning till bara mig, svingoda! Sockerchock precis som jag vill ha det !

CAROLINA GYNNING

LOVE IS JOY

Kärlek är lycka - övertyga aldrig dig själv om att lidande är en del av det.





MAKE PEACE

Gör upp med ditt förflutna så att du inte förstör din framtid.



Åh kolla vad jag köpte idag. Fick ju faktiskt ena av Kalle ♥
Vill så gärna ha alla vinglasen, trots att jag hatar vin mest av allt.
Älskar dom allihopa, älskar Gynnings konst. Nu måste jag köpa fyra till så samlingen är komplett. Oj oj oj det blir dyrt...




Sounds of a Playground fading

Godmorgon.
Ligger och lyssnar på In Flames nya album som släpptes idag, äntliiigen !!
Ohhh va bra. Nu ska jag nöta..

sliskar runt

Hooola Hoola Hola .
Sitter här hemma hos Karlen min, småttar i mig godis som vanligt, vi har varit och handlat after eight och smarties. Har överdos av mintsmak i munnen nu..
Vi var och kollade på lägenheten igår, det är fiskbensmönstrad parkett, som jag alltid velat ha, det är så jävla fint. Knarrar lite fint gör det också.
Synd bah, den är så jävla liten. Jäävlit liten.
Se yah, dont wanna be yah, mihihi..

12.02

Låg hela gårkvällen i mitt rum och glodde. Tog farväl. Moden säger att mitt rum ska bli till datarum, det känns konstigt. Det kan dom ju glömma. Tänk om jag vantrivs, jag har väll tänkt att jag ska trivas men om inte tänker jag inte flytta hem till nåt sliskit datarum.
I alla fall så ska jag börja packa ner alla mina saker nu, eller mjaa mina kläder. Det jag ska ta med mig från mitt rum är väll typ min säng, det är väll det som kommer att få plats. Haha nä men det som jag har kvar att köpa nu är en soffa och en tv, en platt. Jag har fortfarande en såndär klumptv hängandes här på min vägg. Det går inte för sig!
Maaaaajjjj Gaaad assa, fatta att jag kan börja GÅ till jobbet. I 5 års tid har man åki fram och tillbaka med den där jävla bussen till skolan och jobbet. Fast det mest drygaste har ändå vart att man kommer hem så jäkla sent jämt. Om jag jobbat till 20.00 så har jag varit hemma ca 21.30, nu kan man ju faktiskt göra någonting efter worket.
Inflyttningsfest ska vi ha också. Ett riktigt party ska det bli, dock inte inne i lägenheten, det är den för liten för men våran utegård är mycket cjutig så vi får utnyttja den, haha. Det känns konstigt också att jag & Kalle kommer bo ihop. Han har ju jobbat nere i Skövde ett bra tag nu men i augusti och några månader framöver ska han hålla till i Stockholm innan han drar iväg till Afghanistan. jag vet, det är sjukt. Jag har nog inte fattat det riktigt än, det kommer nog när det är dags för han att åka. Jag hatart. Det är en vidrig känsla. Det ska därför bli skitkul och mysigt att vara med varann extra mycket innan det är dags. Det kan vi behöva, jag hatar det här jävla distansförhållandet. Man saknar varann för mycket. Men det är ändå bra, nu är man ju van vid att ses ganska sällan så förhoppningsvis har det fört fördelar med sig sen när han blir borta en längre tid. Ja ja, usch. Nog om det, nu måste jag packa lite sen ska jag ge mig ut på jakt efter ett pannkaksjärn. Det kan inte vara en vanlig stekpanna, det blir inga bra pannkakor då utan det måste vara en såndär gjutjärnspanna. Ni förstår jag är proffs på att göra pannkakor, det är den bästa maten, eller nja, efter libanesisk mat fressten.
HA EN BRA DAG !


diskborste

Den här måste väll vara den finaste och cjutigaste småtti borste ni sett !
Skriker ju bara Carro. Kommer passa skitbra in vårt minikitchen.

I LOVE YOU

Fan vilken dag, så varmt så jag dränkts i svett!
29 grader i skuggan hos oss, och typ 140 i solen, mhhhm schteeek.
Har haft en mysig dag med Kallen min, grillat gott och käkat glass flera gånger.
Älskar när han har semester  ♥
Det finns en bra grej med Sala, Måns Ols. Mycket trevligt ställe !

älska varma, ljusa, sommarkvällar

häromkvällen var vi hemma hos Malin och drack drinkar. Så mysigt.
Hur underbart är det inte att kunna sitta ute tills solen gått ner! Och längre ...
Det ända som stör en är äckeldjuren. Knott & Mygg.
Leja hade fått kittens och dom var så jävla söta, fem stycken små hårbollar.

Bättre sent than never

mina naglar denna månad .

VALBO

Idag tog jag & Modeloden bilen till Valbo köpcentrum.
Har köpi massa cjutigt till lägenheten,
längtar skitmycket tills nästa måndag, då får jag nycklarna..
Nu ska jag i vanlig ordning fixa nått gott å äta,
Kallen kommer snart så det blir Big Brodlins final, va spännande ! Hoppas Sajmon vinner, han e cjutig !

sommardag


Vår vän Anton tog studenten han med ..


nu är det sommar

Som jag har väntat. Jag är lycklig nu.
Vi hade en skittrevlig kväll hos studenten Anton igår, han var bra stilig ! Har massa massa bilder att visa men det hinns inte med nu. Har precis kommit innanför dörren, vi har varit i toften vid Malins stuga och solat & badat. Åh, så jävla skönt. Ska in lite snabbt i ducshen nu och sen tillbaka hem till Malin, det blir drink kväll ute i solen. Deras katt har fått ungar också, maaj gaad va cjutigt, jag blir som besatt ! Blir inte en allt för sen kväll dock, jobb imorrn..
HA EN BRA KVÄLL  ♥

naglir

Kolla fressten, gjorde om mina naglar idag.
Lägger upp en finare bild där man ser lite bättre sen : )
Assnygga, visst!

3 år & 6 månader

cjutigt!

RSS 2.0