happy new year

Jag är förkyld som en gammal sliskare men det är nyår, som sagt en gång om året! Är i Huddunge och snart ska vi äta nyårsmiddag! Hoppas alla får en bra kväll och en bra start på det nya året! Snart 2011! Nytt år, juste. jag har skaffat en ny blogg. Eller egentligen detsamma men bara lite annorlunda. Vi får se.. GOTT NYTT ÅR!

Senaste dagarna

Kom hem för ett tag sen. Varit i Uppsala men vännerna och kikat på The Town. Grym film! Spännande rakt igenom. Det känns fressten som att det var ett tag sen jag var hemma, har varit hos Kalle i Västerås sen i fredags men imorrn blir det jobb, jag undrar om man orkar åka in lite tidigare och kolla mellandagsrean. Kanske lika bra att jag låter bli egentligen, måste spara alla pengar tills vi åker till FUNÄSDALEN v.2 ! Åh fy fan va kul! Äntligen lite åka av. Nu tycker jag julen är slut, men det är den väll?! Va fort det har gott, mycket party blev det. Och nästa blir nyår, sen är det januari och det blir dags att bestämma vilken festival vi ska på. Jag vill till Wacken igen. Efter det har man nåt att se fram emot och då kommer tiden gå fort och det blir sommar igeeeen! Åhh. Hörrni, ni vet sånna här självlysande stjärnor man kan sätta i taket, jag var helt förtjust i sånna när jag var mindre. Hela mitt tak i rummet var fyllt men jag tog bort alla av någon anledning när jag blev större. Det ångrar jag. I alla fall så fick jag ett paket fulllt med sånna där stjärnor i julklapp, (jag vet, jag är barslig) och jag ligger och kollar på dem just nu! Så fint och cjutigt, mitt lilla tak. Alldeles romantiskt. Hihi. Ska väll försöka sleepa nu då. God natt!

Juldan

Godmorgon! Hoppas alla hade en fin dag igår.
Jag firade hemma med familjen och mormor/morfar och lilla bernhard.
Syrran och Jocke kom vid tre tiden och kollade Kalle med oss. Hann se lite av favoriten Kan du vissla Johanna innan julfooden skulle tryckas ner. Moden hade lagat allting och det var så gott! Sen vart det julklappsöppning och risalamalta. Jag är jätte nöjd! Klockan halv tio ungefär åkte jag till Kalle och fortsatte julfira lite. Idag åker vi till Västerås för ännu mer julfirade hemma hos hans mod, Kerstin :) Han ligger här bredvid mig och sover fortfarande men nu är vi gå upp. Trevlig helg på er & God Jul!

15.48

Jag har fasiken nästan nyss kommit ur sängen och klockan är fan kväll. Men lånade LOST säsong 6 av Linn igår så var fast hela kvällen tills jag somnade och hela denna förmiddag. I alla fall så ska jag fräscha till mig lite nu, laga nån slags mat till familjen och sen dra iväg hem till Josse. Det blir SATC 2 filmys med vännerna. Imorrn och resten av veckan fram tills på torsdag blir det jobba och sen blire en julafton. Hej sålänge!

Från i Lördags


Fredag

Idag har jag jobbat hela dagen.
Det är förvånandsvärt lungt för att vara endast en vecka till jul.
Ganska skönt faktiskt.
I helgen blir det en dag ledigt och en dag jobba. Imorrn kväll ska jag och mina vänner i alla fall ha våran årliga lilla julbord/julklappskväll. Det ska bli jätte mysigt!
Åh vet ni, jag har precis kollat klart på Dagboken som gick på tv4+ ikväll. Filmen står uppe i min bokhylla och jag har sett det minst tusen gånger men den var minst lika bra som förra gången, BÄTTRE. Jag kan inte fatta att jag aldrig tröttnar. Men det är någonting med den där berättelsen, helt fantastisk.
Linnéa & Jag förra årets julfest hemma hos Jon.

P.S Idag börjar Kalles 4 veckors ledighet, Lycklig!

Josse & Jag, vilken daa!


Ledig

Idag ska jag träffa min lilla Josefin. Om ca en timma kommer hon hit.
Vi ska baka lussekatter, idag när det är lucia och allt, perfekt mysdag.
Jag har saknat henne!

Julpynt helt i min smak

Kolla vilket cjutigt julpynt vi har på salongen.
Rosa kulor och små borstar. Hihi.

Fin Dag !

Igår fyllde Kerstin år, Kalles Mod. Jag slutade jobba halv sex så tog bussen direkt till Västerås. Ett stort grattis!!
Jag undrar om hon klurat ut min & Kalles present än.? Vi köpte en slags vinhållare och tanken med den var att man måste lösa ett slags lås innan man får upp vinet. Riktigt klurig. Och snygg faktiskt!
Det bjöds på smörgåstårta och prinsesstårta, mycket trevligt.
Idag vaknade vi upp tidigt i Heby. Blev en timmes snosning men efter det var vi redo för en heldag ute på isen. Var inte så taggad till en början kan jag säga. Rally och sånna grejjer en hel dag ute i kylan, på nån sjö liksom men fasiken va kul jag har haft! Kalle har lärt mig sladda som en jävel, jag är stolt över mig själv!! Och faktiskt så lånade han till och med ut crossen. Jag åkte inte själv såklart med tanke på att jag aldrig ens suttit på en cross men han fick sitta bakpå och förklara. Mycket duktig! Men nu har jag ont i stjärtbenen må jag säga..
Isrally, cross, snöskoter, pulka efter fyrhjuling och korvgrillning har alltså min dag bestått av. Mycket friskluft, mina kinder är fortfarande alldeles rosiga och rödblommiga.
Imorgon jobbar jag från 12-20 så ikväll blir det lungt. Ha det bra!

20.38

Efter en mycket lång tågresa från Skövde, buss vidare till Uppsala mötte Moden upp mig där. Idag vart det julshopping för hela slanten och jag är faktiskt nästan klar med alla mina klappar. Bra! Innan alla pengar på kontot slösades bort till mig själv.. Inslagningen kvar, det är roligt. Jag tycker om att göra fina paket. Nu ska jag käka lite sen ska jag kolla julkalendern. Haha jag älskar den!! Om det var nån som kolla typ förra avsnittet eller nåt, avsnitt 5 kanske det var. Jag dog av skratt. Hon, flickan med håret i familjen. Hon är ju klockren! Hahaha, när hon skulle iväg till sin första skoldag och hon inte kunde duscha för att det inte fanns nå varmvatten. - Jag kan inte gå till skolan utan att duscha håret, då kommer jag bli mobbad för fett hår. Mohohoaa, precis som jag.. Mycket komiskt. Hotell knorren. Haha, ja ja skitsamma. Imorrn är det tillbaka till jobbet! Hej sålänge!
Bilder från julbordet med jobbet:






love

Nu är jag hemma på säker mark igen. Skövde verkar vara en mysig stad, speciellt på vintern då dom verkligen lagt ned mycket energi på att pynta staden. Vartenda litet träd var prytt med ljusslingor, i vissa träd var det en snöande effekt, i en del var det super stora lysande julkulor som hängde och husen såg ut som pepparkakshus. Superfint! Bara jag får några fler guidade turer runt om i staden så kommer jag nog gilla stället!
Jag har ju min Kalle där.

allt för att bryta mot allt rött och vintringt

valde jag rosa, somriga, exotiska blommor. Hur cjutigt!? Synd bara att dom inte är lika coola på bilden, än va dom är i verkligheten. Såå mycket Carro!

In Skovde

Halloo.
Vetni vad jag är nånstans.
I Skövde..
Hos Kallen min.
Det var väll ganska så på tiden att jag kom hit och hälsade på. Jag jobbade till 17.00 igår, sen så drog vi nästan direkt. Men det var ju årets sämsta väglag så vi fick krypa fram emmellanåt. Det tog flera timmar att komma hit. Det är långt hit till Skövde alltså. Åh, det är så typiskt att han hittat något han älskar att göra så jävla långt bort! Just nu är han och jobbar och jag vill ta mig ner mot stan. Det vore kul att se sig om lite här. Men jag vet inte om jag vågar. Hihi. Just nu vet jag inte vad som händer utanför. Det är något som tutar skithögt, det bara dånar i skallen. Haha. Har tillbringat hela förmiddagen i sängen och kollat alla sex avsnitt på årets julkalender. Har hört många kommentarer om att den iår äntligen var bra. Och det är den. Än så länge är den riktigt rolig.
Det var synd att jag glömde ta med min kamerasladd hit. Jag har många bilder att visa. Bla på mina nya naglar som är helt galna. Jag sa att jag ville ha något extremt och det har jag då verkligen gått in för, crazy. Hmm, sen i fredags var jag och Kalle ut i Västerås på en restaurang som heter Tabazco. Vi firade tre års dagen. Hur mysigt och trevligt som helst var det. Ett jätte fint ställe med god mat och bra service. I lördags var ju hela jobbet till Scandic på kvällen och svullade julbord. Inte lika fint och lyxigt som när jag, syrran och Mod var på Gillet men helt klart godkänt. Dock är det en grej som inte vill försvinna ur min lilla hjärna. På julbordet hade dem gjort som små avdelningar. En fisk avdelning, varmrätter, kött m.m. Alltså fy fan, på köttbordet låg det slemmiga, alldeles babyrosa, kokta grisfötter. Det kan ha varit det vidrigaste jag sett på mycket länge. Om ni har käkat grillad kyckling nån gång så kan man, om man vill lägga märke till deras skinn som ser lite knottrigt ut. Så såg dom där jävla klövarna ut. Åhh så äckligt. Den synden är fast klistrad i hjärnan och varje gång jag råkar tänka på det sliskar det ur totalt. Aja skitsamma, nu ska jag väll försöka göra något vettigt innan han kommer hem. Ikväll ska vi mysa. Knata till affären ska jag göra. Ha det jätte bra. Puss hej

Julbord med mamma och syrran

Fy sjutton va trevligt vi hade det igår kväll.
Maten var hur bra och god som helst. Jag saknade ingenting. Däremot var det nästan lite för mycket att välja på. Man fick inte plats med allt i magen. Så mysigt. Nu hoppas jag på ett lika bra julbord på lördag då hela jobbet ska till Skandic Nord i Uppsala. Det ska också bli super trevligt!

Julbord

Klockan 18.15 har vi bord på Hotel Gillet här i Uppsala. Nu ska jag, Mod & Djea svulla julbord. Va mysigt! Fast jag ska nog försöka hålla mig borta från maten litegrann, jag ska gå ALL IN på dessert bordet!!


RSS 2.0