Myskväll med mina fina tjejjor


Söndagsfin


RA Motor

Ikväll hade Jokisch invigning på hans nya jobb. Fett mycke folk ! Uppträdanden i form av Nanne Grönvall, några spännisar från Lets Dänce och Danny. Ingen som imponerade... Haha
Men lite trevligt var det allt :-) Faaast det var mest massa män....


Dinosarie

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_5087fc7be087c3082a759203.jpg" class="image">


Mmm

Om det ändå bara kunde vara sommar också så kunde jag sitta ute och äta...


Jobba Jobba Jåååbaaa

Jobbar här idag till 20.00...
Men ikväll blir det "tisdagsmiddag" hos Chinee med Pillerill och Antonija. Myys


Mexicano party


Batik


Helt otroligt va kuuuul

Jag har verkligen veeeeeerkligen haft ett sjukligt sug efter att få bada? Typ två veckor har jag tjatat på Kalle att få med honom och bada. Idag lyckades jag få med Linnea till Fyrishov. Så härligt att få bara hoppa omkring, slänga sig och få leva ut sin riktiga sida. Att flänga omkring i ett badhus i någon timma gör en dock helt sjukt trött! Helt död, slutkörd. Kommer sova gott ikväll!


Lite festligheter

Blev en spontan utgång med mina bästa tjejjer till Saluhallen igår. Kall kväll så in åt helvete men vi hade multi kul faktiskt. Egentligen var nog hemvägen roligast. Så är det typ alltid. Full i en kastrull. Stötte på massa engelska snubbar, ena av dem hade en jäkla stol på huvet och av nån anledning låg det massa potatisar på vägen som dom började bomba mot oss. Asssååå? Hahaha vi sprang och sprang och tog skydd bakom bilar. Ja asså herregud!? Övernattade hemma hos min cjutiga Chinee och vaknade pigg som en mört.


Blööäöö

Slutar om 30 min. Ska med ett gäng från jobbet och bli bjuden på middag :-) Småååååtttiiii


MysPys kväll

Var hemma hos Linnea igår kväll på vår tisdagsmiddag :-) Blev väll inte riktigt en tisdagsmidda men en tisdagsmiddag på en ons. Funkar fett bra de me!!


Fördriver tiden

Om 45 min ska jag hem på middagsmys hemma hos bästa Chinee. Har dock typ gått i alla butiker som finns och spenderat pengar jag inte kan spendera. Typist! Nu sitter jag på Waynes i min ensamhet och väntar.... Haha


Fina Nya Tröjja


Att bo i stan men ändå inte


Baka Baka en liten Kaka

Kolla bara vilken fin höst-äppel kaka jag småttade ihop idag :-)


Wohooo


Happy BDay Fielin

Fredagsmys efter jobbet i fredags. Fias tur att bli kalasad <3


Bästa Rami

Tur du finns på jobbet!!
Älskar din fina mobil. Haha vill ju ha en egen <3


Kerastase

Åhhh..
Den bästa oljan av alla oljor från Kerra har gjort ett shampoo och inp i samma serie. MÅSTE TESTA!!


Pink Bling

Omgaaaad vad fiiiint <3
Cjutigaste ever. Love It!


Slingar håret

Shit, kan inte ens komma ihåg sist jag la i slingor. Flera år sen. Men nu kände jag mig bara blek, vidrig och äcklig i håret. Gör det väll mest för att få upp volymen lite. Mitt hår är ju fan helt sjukt mjukt. Äckligt mjukt.


Som man väntat

Jag & Djea sitter klistrade i soffan. Ikväll började svenska Project Runway !! Småtti :-)


Lyxigt

Bästa Signe ska också bo här med oss nu. En vecka i månaden. Hahaha värsta kolonien här nu. Så jäkla schysst nu när hon sitter ner i källaren här. Våran egna nageltjej !!


Asså va faaaan

Hereeeguuud vad jag längtar tills mitt abonemang går ut, dock typ ett jävla år kvar... Av nån anledning så känns det som att 3 bara får sämre och sämre täckning för varje dag. Men alltså kom igen, Ingen service här. Fan 10 min från city. Omg vad jag ska byta när det är dags.


RSS 2.0