ön

Det blev en ön i år trots allt. Kalle, Mia, Johan och massa folk skulle dit i tisdags så jag fixade till mig lite snabbt efter jobbet och följde med. Som vanligt blev det lite mys på bryggan innan vi gick in. Vi dansade lite bugg, det gick ju som det gick. Kalle var full och dålig (fast det vette fan om jag var nå mycket bättre assa) och jag blev tjurig, haha. Vi gick och köpte en cider i baren istället och sen efter ett tag åkte vi hem. Njae inte skitkul kanske men nu har jag varit där en gång i år i alla fall. Ingen sommar utan ön : )


Haha..




Är i lägenheten och fixar lite. Nu har min...

img_8345 (MMS)

Är i lägenheten och fixar lite. Nu har mina cjutiga rådjurs horn torkat. Morfar sköt och sparade dom här hornen för många år sen, nu ska dom upp på väggen : ) Hoppas Kalle tycker om dom ; ) Hihi.


från bulgarien

Mjaa, nu var det ju ett tag sen men bättre sent än aldrig.
Här är bilderna från när Kalle och jag var och dök i Bulgarien : )
Sååå kul !

till lägenheten

Maj gosch vilka snygga kuddar. Dom här måste vi ha !

sönda kväll

Idag har vi varit på något slags gudstjänst/tackgrejj för morfar ♥
Ser inte fram emot begravningen.
För något år sen efter farmors begravning bestämmde jag för mig själv att jag aldrig mer skulle gå på en begravning. Det var bland det sorligaste i mitt liv. Dock visste man ju att fler skulle det bli och det är klart man är där. Jag ska i alla fall bestämma igen att aldrig mer gå på en begravning efter denna. Man kan ju alltid hoppas...
Efter det var vi allihopa och käkade lite hemma hos mormor, lekte lite med Bernhard och gjorde riktiga fynd i den gamla vedbon.
Tänkte jag skulle slå på en film nu, moden & jag har precis vart och köpi glass för att muntra upp oss lite : ) Hej sålänge

Bullgäjrien med Älskade Kalle

Lite pirrig och förväntansfulla på planet : )
Första doppet i havet.

Och Kalle fann "sitt" ganska så snabbt..
Vårt hotell är knappt värt att nämna. Ingen ac! fattar ni att vi höll på att dö om mornarna när solen stekte mot rummet. Sämst personal var det också, riktigt jävla otrevliga var dom ! jag besöker mer en gärna Bulgarien igen men återvänder fan inte till Continetal något mer ! Däremot hade dom en schysst pool och poolbar som vi hängde vid ett antal gånger...
En "mixed breakfust". Vi hittade vårt favorit frulle ställe som vi gick till varje morgon. Där var dom trevliga. Svenska ficka & Svenska pojka, haha..
När vi anlände fick vi en bok av apollo som hette 71 tips. Vi tog verkligen åt oss av tipsen och besökte den nämda restaurangen Romantika i Nessebar. Nessebar var förövrigt galet vackert ! En halv ö med murar och gamla gränder. Fina utsikter mot havet och massa små butiker och marknader.
De ordnade oss ett bord med havsutsikt.
Nån spelande man som var rolig att kolla på. Tror noog att han spelat på en sån där säck många år av sitt liv. Hans kinder var helt utslitna och tunna, totally utspräckta..
Någon timme varje dag gick vi bara omkring och kollade, det fanns massa små butiker och små stånd/marknader överallt. Det här tåget la vi ut mycket pengar på skulle jag tro. Jäkla bra att det fanns, åkte i stort sätt överallt.
Sånna här stackars grisar hade typ varje rastaurang utanför sig. Grillades inför kvällen. Snacka om butfuck. Haha.. Stackaaars, polad !
Vi hittade en man som gjorde störstaste sockervadden : )
Ännu ett tips från apollo var en dag till havs. Vi fick åka båt och ligga på däck och sola i ca 2 timmar. Sen stannade vi till, badade, grillade fisk, käkade och tävlade. Kalle vann såklart ; ) så han fick spruta champagne. Och sen tillbaka igen. Den utflykten var värd pengarna, skitmysigt !
En mysig dag på stranden ♥
En till dag då vi utforskade Nessebar.
Vi gjorde oss lite iordning i värmen och drog sen till "stora gatan" flowerstreet i Sunny Beach. Kollade runt och insåg vilket jäkla party det är där alltså. Helt galet ! Vi hittade någ rolig minigolfbana som vi stannade till vid. Jag vann : |) för en gångs skull ...
Vi åkte häst och vagn, liiiite romantiskt. Dock ångrar jag det nu att vi bidragit till det där. Tyckte synd om hästarna, vissa var helt sliskade och piskade på pälsen.
Håååå vi hittade en apa som jag fick hålla i. Det har alltid varit min dröm, att få hålla i en apa. Tänk att min Padre hade en apa som husdjur när han var liten, maaaj gaaad, jag vill me !
Tredje tipset var att besöka vattenlandet Action aquapark en bit bort. Vi tog bussen som hämtade upp gratis. Jag älskar sånna där vattenland, typ skara sommarland är skitkul men njaee. Det här var ok, inget mer.
Det var en dykinstruktör där som hade med sig dykarutrustning man fick prova. Kalle har ju dykarcert men jag har alldig provat. Det här var ju bara i pool men Kalle lyckades få oss att boka tid till en riktig dykning dagen efter. Trodde inte jag skulle våga först. Allt det här med tryckutjämning och all utrusning men fan vad häftigt det var när vi kom ner. Eftersom jag aldrig förr dykt kom vi ner på ett djup på typ 5.5 m. Men det räckte skitbra för mig ! Synd bara att jag glömmt ta bilderna av Kalle så kan inte visa dom nu men så fort jag får dom så..
Ännu en kväll vi spenderade mitt i Sunny Beach, jag tyckte det var riktigt shysst där. Massa människor, årets party och långa gator med shopping.
Ölen var billig, typ 7 kronor...
På måndagen var det dags att åka hem, fan vad man ville stanna kvar i någon dag till. Vårt flyg gick inte förrns sent sent på kvällen så hela måndagen gick vi typ bara omkring. Shoppade lite, sa hej då till roligaste killarna i mexicobaren och solade såklart.
Trodde jag såg en överkörd hund men antar att det var skönt med lite skugga.
och sen drog vi hem....
Så fin resa ♥

Mysig kväll i Josefajnas båt


20.32

Kom hem från jobbet för en stund sen, har tryckt i mig lite mat, det var fan inte lätt assa. Min hals är typ taggtråd när man sväljer känns det som.
Fick skiten när jag kom hem till sverige igen...
Jag håller på att sortera ut bilder från resan som jag tänkte visa. Vi knäppte så sjukt mycket bilder så det tar ett tag att rensa. Kommer nog aldrig glömma den där resan : )
Så, fredag imorrn, jag hinner liskom inte med. Fan, det går för fort. Jag vet inte, men det känns som att jag missat sommaren av någon anledning, än är den väll inte slut får jag hoppas. Fast i och försig, dagarna kan gärna gå lite snabbt nu 1½ vecka för sen drar ju vi till Tyskland igen. Dags för WACKEN ! Saknar min tjejjor så grymt mycket. Vi alla ska dra ut och "båta" i helgen. Gjorde det för något år sen och äntligen kommer en repris, då får jag träffa er ♥
Ska ringa några samtal nu, fortsätta sortera lite och sen sova. Måste vara pigg imorrn, det blir pubkväll efter jobbet. Hej på er

Bulgarien 2011


22.18

Hemma i Sverige igen. Kroppen ställer om sig fort må jag säga, nu är det kallt här hemma tycker man. Det har varit så härligt och så underbart. Sol och över trettio grader varje dag. Vi har verkligen haft en fantastisk vecka.
Dock gick glädjen och lyckan över till sorg för någon dag sen. Många minnen finns det och många tårar blir det, och även fast det har vart en fantastisk vecka hade jag också velat varit där. Men jag vet, att han vet, att jag fanns där. Det är så konstigt det här, allt har gått så fort. Från det ena till det andra. Men det känns "skönt", inget lidande och inga mer tråkiga besked. Nu har du det bra vart du nu lever vidare.
Du är älskad och saknad ♥

Wihooo

Imorrn klockan 18.35 lyfter planet och tar mig & Kalle till varmare bräddgrader.
En vecka i Bulgarien.
Åhh vad jag har längtat efter det här. Fan va mysigt !

Froggylicshöös

img_4818 (MMS)

cjutig


Sommar

img_3229 (MMS)

Sommar


power meet / fredag


18.28

Ikväll kommir Vickan till Vålan. Ska göra mig lite fresch och sen dra till Josse. Blir kul att träffa dom två igen, sist var i maj nångång. Trevlig kväll !

power big meet

2010
Jäg älskar power meet. Det är skittrevligt !
Mycket folk överallt, massa marknad med langos och cjutigaste bilarna.
Om jag nån gång tar ett körkort ska jag ha en sån här rosa bil.
Allting drar väll igång idag men jag åker till västerås imörrn. Kul kul !

Wihoo mitt smultron/jordgubbsland verkar f...

img_0795 (MMS)

Wihoo mitt smultron/jordgubbsland verkar fungera i år med  : )


ALLA borde ha en sockervaddsmaskin

jag menar, hur jävla småttit är det inte ?
Just nu står den redo i lägenheten, jag ska göra sockervadd att ha i matlåda varje dag sen ! Gött.

världsbästa Signe

åhhhhh vad snygga nailsen blev denna månad då !
såå nöjd.
Lillsyrran fick nya hon med.

ÄNTLIGEN ska jag fixa nya naglar.. Var fem...

img_5821 (MMS)

ÄNTLIGEN ska jag fixa nya naglar.. Var fem veckor sen sist nu och dom är långa som fan! Sitter i bussen på väg hem, halv sju har jag min tid.  Visar bilder sen : )


21.18

Har hört att den här serien ska vara rolig,gick på svt förr, hittade den inne på kvantum idag.Tror den handlar om nån manlig gynekolog som är trött på att kolla i poonisar. Haha låter rolit. Ska värma ner mig under täcket, det är svinkallt ute, inne i vårt hus med för den delen. Jävla skitväder, fast i och försig så kan det vara så här fram tills på fredag då hela helgen kommer spenderas i västerås på Power Meet, wohooo, småttikuuul !! Då måste det vara srååålande sol.

wedding bilder från i lördags


cityferren/västerås


21.23

Godkväll !
Händelserik helg faktiskt. I fredags var vi ju i västerås på cityfestivalen, mycket folk! I går var det bröllop mellan Håkan & Åsa som höll på hela dagen och kvällen. Väldigt fint. Idag har vi sovit och fixat lite i lägenheten, vi har ju helt klart cjutigaste grannen. Nån utlänsk engelskpratande pundare. Låter förjävlit kanske men han verkar klockren !!
Visar massa bilder sen..
Nu sitter jag i soffan och kollar på live sändningen från Ullevi, om fem min spelar Metallica. Hörs sen : )

jordgubbis

fin jordgubbe !

Västerås Cityfestival

Snart drar vi in till Västerås, ikväll spelar The Ark som jag vill se.
Thomas Di Leva kan vi ju inte missa heller !

RSS 2.0