Köpa hund?

Ja man har ju börjat fundera...
Imorrn har veckan gått då jag vart "mamma" till Johannas lilla Peanut. Helt otroligt söt och fin vovve. Kommer sakna henne väldigt, detsamma för Kalle. De slog gnistor mellan dem två! Men en vecka räckte. Vilket jäkla pass det är att ha hund alltså!! Man kan ju liksom inte släppa blicken, utifall hon skulle få tag på nåt olämpligt. Kul att få testa. Väldigt nyttigt! Nu vet jag att det aldrig skulle funka, inte just nu. Precis som en liten bebis! Imorrn nån gång får hon komma hem igen :-) Men bara så att du vet Johanna, jag finns alltid här om det krisar igen!! ;-)
GODNATT från mig och Penuttisen..


Karlsborg bjuder på Cirkus

Om det finns ont om aktiviteter att göra på små ställen som denna får man ta vad som bjuds. Ikväll var vi på Cirkus. Vilka minnen från när man var liten. "Vid ishockeyhallen i Våla". Då var det massa olika djur. Elefanter, giraffer, zebror, Ja you name it! Nuförtiden verkar det vara mer lättklätt som gäller. Typ nakenchock! Kalle hade ju aldrig vart på cirkus förr så nu ville jag visa hur kul det är. Faaaail! Tjejer som dansade i sjukt korta kjolar med string under. Hahaha alla små pojkar bara jublade. Och akrobat killarna som spanade in tjejer i publiken men tajta svarta, glansiga byxor. Uppknäppta vita, skrynkliga skjortor och pricken över I:et, en fluga om halsen. Som urplockade direkt ur en porrfilm. MEN dom hade ju trotsallt talang i det dom gjorde. Saknade mer djur. & fressten, innan vi satte oss säger Kalle till mig - Nej, vi sätter oss inte längst fram, orkar inte om dom ska dra upp en på scenen och hålla på. Gissa vem som blev uppdragen av nån clown och fick stå framför hela publiken? JAAAG !! Haha omg va jag var röd i ansiktet.
Det var den cirkusen det. Lite kul var det faktiskt :-)


I väntan på Kalle

Är vi ute och leker. Penutten verkar älska att rulla runt i mjuka gräset.
Strålande sol här i Karlsborg.


I Karlsborg


Peanut

Så jävla söööt!


Kuuuul

Imorrn händer massa roliga grejjer. För det första så fyller Djea 25 år. Drar till Karlsborg och hälsar på hos Kalle på eftermiddagen men vi hinner nog fira !! Sen blir jag även hundmamma imorrn. Till en cjutig liten chihuahua. Håååå. Faaast bara tills nästa helg, alltså bara en vecka. Tar hand om den lille tills Peanuts riktiga husse kommer hem från Grekland. Hoppas jag inte fäster mig för mycket vid den.
Kom på att jag inte orkat visa nån bild från min och Kalles resa till Grekland för någon vecka sen. Kan lägga upp några titt som tätt lite då och då. Här kommer några iallafall. En dag då vi var och besökte Corfus högsta topp med motorcykeln. Deras hjälmar alltså. Hahaha jag dööör, men assa kolla in Kalle. Ser ut som en riktig nörd. Man såg helt klart vilka som bodde i landet och vilka som var turister. Turisterna hade hjälm. Guuud vad jag längtar tillbaka <3


Sunset and Fires


Skön VS Brave dust


Djea och Jag


Brummm

Mr Sexy and Ms önskar hon hade riktigt mc körkort...


Snälla

Kan inte alla bara hålla tummarna för mig !!!!!!!
Jag kanske har något på gång. HOPPAS.. Snälla snälla snälla


Klarrtt !

Sminkningen gick hur bra som helst!
Lite smått kaotiskt bara.
Hur kommer det sig att alla brudar jag sminkat är helt galna. Sönderstressade och ja helt tokiga. De flesta verkar skapa VÄRSTA fajten med sin blivande man också. Skriker till varandra i telefonen och avslutar alltid med - Okej, Älskar dig älskade baby, typ. Det låter så jävla roligt.
Haha jag kom att tänka på syrran när det väl är dags för hennes och Jokish stora dag. Maaaj Gaaad! Djea kommer hinna "gå in i väggen" innan hon kommer fram till Jocke. Och jag vill inte tänka på hur mycket hon kommer grina. Haha det ska bli kul !


Penseltvätt

Tvättar penslar och packar smink.
Imorrn ska jag ut på mitt första riktiga frilands jobb. Någon Irma som ska bli vacker på sig stora dag, giftermål på G. Ska bli jättekul. Hoppas på fler sånna här jobb.


Dark Blue

Idag är jag blå och silver !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_502e44649606ee27940006ff.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_502e446c9606ee279b0006f6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/852085/images/2012/pic_502e446eddf2b3370b000736.jpg" class="image">


Så otroligt jävla söt

Carolina Gynnings nykläckta lilla flicka är helt klart den sötaste babyn jag sett i hela mitt liv. Fattar inte vad det är för fel? Jag som hatar ungar, äckliga och fula (ursäkta men jag tycker så) har liksom förälskat mig i denna bebis. Men det fatta man ju att den kvinnan skulle åstakomma något storslaget. I alla fall så är ungen helt fantastisk. Grattis !


Purple

Fiiint med Lila !


Ångest och Deprision !!??

Nä.
Trots en oerhört trevlig dag så känner jag mig sjukt deppig.
Är inne i någon slags period. Jag flyttar, FLYTTAR ? Och vart fan ska jag bo sen då? (det ENDA POSITIVA med att flytta är att få slippa dessa idioter till grannar. Tjurigare människor får man ju leta efter. Tillochmed svartskallarna som kör bussarna här i Uppsala är trevligare.) Om jag inte har råd att köpa någon lägenhet här i Uppsala för alla kostar en förmögenhet, och inte finns det några hyreslägenheter tydligen, jo furutom nån i Gottsunda. JA men där kan jag ju bo. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ! Och Kalle då, som har K ö p t en egen lägenhet i världens ände, Karlsborg. Ensam, Övergiven och lämnad till A-lagarna och uteliggarna. Bahaaaaaaaaaaaaaa buhuuuuuuuuu... Flytta hem till ruttna och nergågna Våla känns typ näst längst ned på listan. Gottsunda äckel var längst ner. Näej, nu måste jag bli rik. På ett eller annat sätt. Gifta mig rik ?? Har tänkt på det länge men jag mister ju liksom Kallejäveln. Låter ju inte så bra. Råna en bank eller nåt annat i den stilen är jag alldeles för blond för att göra. Skulle misslyckas såå hårt! Fortsätta jobba, spara alla pengar, spara så länge att jag får i hop till en handpenningsjävel och sen gå och köpa mig den där facking lägenheten. Mja, jag antar att det är mitt enda alternativ. Dock så känns det tusenmiljoner år dit och jag som redan sett slutet på mitt liv. Buhuuuuuuuu. Jag skulle ha följt med Pauline och Co. till LA. En till grejj som får mig att må sämst är att jag är så sinnessjukt avundsjuk på de där brudarna som flyttat till Los Angeles för att plugga och leva livet. Maaaaaaaaaaaaaaj Gaaaaaaaaaaaaaaad varför, varföörr ?? 
Så, en summering på denna deprision : 
- För det första, jag måste säga farväl till mitt hem och en månad.
- För det andra, Kalle bor numera i Karlsborg och det knäcker mig. 
- För det tredje, Jag har sett slutet på mitt liv. Va? Hur jävla töntig få man va. Lägg av nu !!! Mitt liv är inte över för att jag kanske måste flytta hem till bajsVåla. Näej, tvärt om. Det är nu början på mitt nya liv börjar. Början på min förmögenhet, min livsbesparing. Jahh, tårka tårarna, det är inte så farligt...
 

Mamsell

Tänker på Mod när jag går in i den lilla butiken. Men det finns ju helt fantastiska små saker där. Jag & Vickan gick dit idag efter att vi lämnat Josse som skulle hem till sin träning. Vill egentligen ta med mig hela butiken hem men eftersom jag flyttar ut om lite mer än en månad så känns det så himla DEPRIMERANDE att köpa nya inrednings prylar. Jag vet att jag får mitt egna igen nån gång i framtiden men just nu ser det bara mörkt ut. Haha. I allafall så kunde jag inte motstå denna lilla doftgrejj. Älskar bär det luktar gott här hemma. Det bästa är när man vart borta och jobbat hela dagen och sen kommer hem och det luktar nystädat. Mmm mjaaou. Och det är precis vad denna gör. Står tillochmed på beskrivningen. - en svag och behaglig doft av nystädat. Perfekt!


Djävulen va varmt det ska bli !!

Soooomaaar!
I helgen ska det bli helt sjukt fint väder tydligen. Typ på söndag, 25 grader?? Va?! Hur jävla underbart låter inte det. Kanske kan vara den sista riktiga sommardagen.
Och jag jobbar...
(liite sugen vovve)


Vickän & Jossi


Ledig dag <3

Sitter på stationen här i Uppsala och väntar på Josse och Vickan. Ena kommer med bussen från Östervåla och ena med tåget från Knivsta. Helt otroligt att vi alla tre hade samma lediga dag. Det var ju så sjukt längesen jag träffade de båda. <3


Today


Birthday Parteyyy

Bästa Linnea bjöd oss på svingod middag ikväll. Tjejjerna drar ut och dansar och jag har precis kommit hem för att sova : ( Jobbar imorrn! Bäst för mig att va på topp. Det kommer en brud som ska bli fin inför den stora dagen. Måste få skryta lite... För ca två veckor sen kom hon tillsammans med sina vänninor med ögonbindel på sig. Dom hade anordnat möhippa och hon skulle få sminka sig. Efter vi var klara tyckte hon att hon var så snygg och nöjd att hon avbokade sin tid hos något annat ställe, där hon hade bokat först och bokade om hos mig, alltså imorgon. Åhhh BÄSTA betyget !! Sånt blir man glad av :-)
Så nu måste jag alltså sova. Godnatt och GRATTIS igen älskade Linneajävel <3


En liten fjäril

Mitt nya fina hårspänne <3
Jo fressten, nu har det gått typ exakt två veckor sen då jag började med tandblekningen. Har det hänt nåt?? Njaaa... Möjligtvis lite vitare och fräschare. Visar sen när jag mäter efter mätstickan & före och efter bilder.


Lagerröjjning

Även fast man var trött som ett djur var det ganska kul på lagret igår kväll. Alltså, nu när vi renoverar vår salong är lagret KAOS! Allt står utspritt och man vet inte vad man har någonting. Det blev en lång kväll, kom hem halv tolv men vi fick ju vår belöning.


Månadens naglar

Typ världens finaste!!
Idag blandade hon gele och acryl. Blomman är gjord av acryl. Så himla söta. Sånna här naglar ska jag ha när jag gifter mig <3
BÄSTA SIGNE!


Men vilken jävla jubelidiot

Det handlar om en lägenhet. Berättar sen...


Gävle


Vilken jävla daaag

Humöret upp, ner, upp, ner...
Dagen i Gävle har varit skit bra!
Kan berätta typ imorrn vad att gäller... Nu måste jag försöka sova, om det går... Phuuu


Wihoo

Äntligen ska jag hälsa på i Gävle igen. Linn & Tedsling har bla skaffat ny lägenhet som jag fortfarande inte vart och kollat på. Linnea hämtar mig om en timme. Ha en bra dag !!


Lurre


Go Pink


Doppa

Mmm, bästa mellanmålet. Doppa pitabröd och ev grönsak i smaksatt creme fjäsch eller katitsi (tzatsiki) <3


Hahaha


Orange

Idag var jag färglad! Önskar jag kunde fånga ögonskuggan som den verkligen ser ut i verkligheten. Den är otroligt fin. GLITTER !!


Vårda dina läppar

I Face "vårda dina läppar" serie finns peelingstiftet exfoliator. Gör torra och frasiga läppar otroligt mjuka och släta. Ett Bra tips!! Kostar 225:


Grattis finaste vän

Linnea har fyllt sina 22 år idag. Vi firade nu på kvällskvisten med någon drink. På fredag blir det kalas. Love YOU girl !


Loppisfynd


Loppis


Californication

När jag & Kalle skulle ta flyget till Grekland ville vi ha något att göra under timmarna uppe i luften. Jag hade hört att serien Californication skulle vara bra. Laddade ner första säsongen och vi har typ vart fast sen första avsnittet. Vi såg näst sista idag, tror det är 12 avsnitt. Sjukt rolig serie faktiskt. Väldigt bra!


På Fejjan

Slutar om dryga timmen. Tänkte ta bussen hem till Våla. Är ledig imorrn och har ingenting att göra. Då blir det bara att jag drar ut på stan och slösar alla mina pengar. Och jag menar, det är väll lika bra att börja vänja sig med bussåkande och sova hemma i mitt gamla rum. Vem vet, hinner jag inte hitta nåt på två månader måste jag ju flytta hem igen... Ahhhhh Juuhu


Suck

På måndag börjar Kalle jobba igen efter sin låånga semester efter halvåret i Afghanistan. Jobbet är dock i Karlsborg, typ 300 mil ifrån allt. Fan, nu börjar den här distansskiten igen. Jaja, snart fem år med distans så man är ju typ van. MEN det hindrar inte oss! Love You Älskling


Sommarerbjudande

5 st concealers för 100:- 5 st liquid eyeliners för 100:- Eller mixa som du vill. 185:- samt 175:- st ordinare pris. Hur billigt liksom?? FACE Stockholm


Mmmmmjaaou

Susan var förbi med hennes bakverk imorse. Hon och hennes bakkonster alltså!? Sjukt gott, allt jag smakat. Bättre än de flesta cafeer.


Tacokväll

Ching & Chinee kom på middag. Lite onsdagsmys !


RSS 2.0