Jahaa. 27 nov. Första advent. Då är det vä...

img_4053 (MMS)

Jahaa. 27 nov. Första advent. Då är det väll bara att gå in i nån slags depressions period då. Godnatt. Hoppas att det fula snön är borta tills imorrn...


Första Advent

Inget julpynt finns det här heller. Eller jo, jag köpte en sån här glaskula man kan skaka på så blir det snöstorm där inne. Jag är inte mycket för julpynt och massa tomtar jag. Det får nog räcka med glaskulan : )
Idag så ska vi i alla fall åka till Västerås. Alem bjöd hem oss till sig för första advent mys. Dock så har jag dragit på mig en förkylning och ligger just nu fortfarande i sängen, känner mig inte alls sugen på att gå upp och fixa till mig. En värktablett och lite frullejävel sätter kanske fart på lilla mig. Ha en mysig dag.

Vi 2

Fortfarande helt inne på den här Cam Wow grejjen.
Det ääär såå kul ! Mahaha
Kolla dom här bilderna på Kalle. Alltså, cjuuuuutiga ♥
Åhh ett litet cp barn.

Uteliggare...

Totally Uppsalabo

är jag nu i min nya T-shirt & tyg påse.
När jag adressändrade fick jag ett välkomstbrev på lådan från "Uppsala".
Där stod det att man kunde hämta ut en välkommen hit present i Stadshuset.
Det var mest en massa erbjdanden från olika företag.
Det jag kommer ha nån nytta av är väll typ tröjjan och väskan över men det var väll lite kul tycker jag. Trevligt! Sen så fick man även ett femton dagars busskort : )
Tack Tack

CAM WOW - Sjukligt kul

HAHAHA jag vet att jag är jävlit efter och så men herregud, assa jag kan sitta och kolla på mig själv genom den här kamera appen i evigheter. Fan va kul det är !!!!
Är på jobbet just nu, sitter och garvar sönder för mig själv.
Efter jobbet blir det informationsmöte med Lanza och sen hem och mysa med min lilla Kalle. Hörs sen


Mobilblogg

Fint julpynt på jobbet.
Helt i min smak!
Vet ni hur glad jag är att det inte har kommit någon snö än?? Det får gärna vara såhär grönt och fint hela vintern förutom när det ska firas nyår i Sälen. Då vill vi ju åka skidor : )


Lisa Bengtsson

När lönen kommer då jäklar slår jag till med dom här tavlorna.
Jag älskar dom.
Kan dock inte riktigt bestämma mig för vilka jag vill ha, alla är svincjutiga..
Tror kanske att det får bli Betty & Sixten, bilderna över. Eller ska man ha fler?..
Tavlorna är ur serien Tillsammans av Lisa Bengtsson.

Med tråd

har jag både börjat lära mig mig använda och blitt utförd på.
Vilken oerhört bra teknik det där med "tråda" är. ALLT hår försvinner. Tillochmed de allra ljusaste och kortaste. Det är en konstig teknik man använder, man ser ut som en anka typ. Afsi är bäst på det där så nu har jag tait fram tråden här hemma och övar för fullt, på mitt ben. Kan ju behövas... Hehe
Jag säger till när jag är bäst så kan jag tråda er alla ; |)

Söndag igen

Hej på er.
Idag jobbade jag till 16.00, kort dag som gick fort.
Tog mig hemmåt och åt lite grönsakslasagne och efter det en sväng om med dammsugaren.
Kerstin kom med Kalle på en kvällsfika så det fick bli en snabb städning..
Nu blir det mys i soffan resten av kvällen.

Stockholm shopping

Eftersom vi ändå var i Stockholm tänkte jag att man får passa på att åka till Moderna Museét ute vid Skeppsholmen. Djea och Jocke har en tavla därifrån som jag också velat ha ända sen den sattes upp på deras vägg. Skitfin! Visar sen när den sitter uppe på väggen här ♥
Vi tog bussen tillbaka in till stan. Gick i butiker och snålshoppade, önskade och tog en "fika" med Pauline.
Jag har hittat min nyåsblåsa. Så fin! Blir perfekt till nyårs partyt i Sälen.
TACK Linnéa för att du gjorde mig sällskap.

IN FLAMES

Jag njöt alldeles för mycket för att hinna ta massa kort.
Några hann jag ta i alla fall som jag kan visa.
Alltså, det var ju så jävla bra. Helt galet jävla bra!
För första gången någonsin hade vi sittplatser. Trodde inte på det till en början men det var ju grymt. Man såg ju multi mycket bättre än de tidigare gånger på konserter. Man är ju alltid kortast av alla & minst lika mycket härj var det också.
Åhh det var så bra så man kunde dö!!

Smååtttiiiit .

IN FLAMES

Nu har vi kommit fram till Stockholm. Åhh sååå bra!!!!


Mys

Glögg & Pepparkakor
Mhm <3

 

 


Oj då

Alltså jag gick förbi nya kvantum idag. Skit fint verkligen. I alla fall på deras nya mat och bakavdelning fanns ju typ allt man kunde tänka sig. Jag stannade direkt när jag såg att dom hade sånna dör färgglada macarons. Älskar sånna. Typist mig att be om alla olika smaker utan att kolla priset. Helvete va dyra dom va! Såklart kunde jag inte säga när jag står och ska betala att jag ville lägga tillbaka nån. Pinsamt! Betalar och går därifrån. Jävla skit asså. Haha


22.12

Mycket spontan middag efter jobbet på Unico med Pauline och Fia.
Jätte mysigt & trevligt !

Skön morgon

Nymålade tånaglar.
Ansiktsmask.
Hårinpackning.

Ibland kommer man sig för...


23.41

När jag bodde hemma i Våla gick jag typ alltid och la mig vid halv tio. Duktigt, jag vet! Då gick jag i och försig alltid upp tidigare också. Nu blir det sent varje kväll. Lite är Kalles fel, hehe. Han är uppe sent jämt.
Idag har jag i alla fall tvättat lite. Bäddat rent i sängen. Jobbat någon timme på Face. Fyllt på i kylskåpet & nu ikväll Desperata hemmafruar. Idag var det mer spännande än vanligt tycker ja.
Fressten, på fredag tar vi tåget mot Stockholm. Dags att se In Flames igen. Det blir tredje gången gillt. Tröttnar aldrig. Så jävla bra.
Godnatt på er !
Idag var jag sugen på grönt.
Älskar läppstiftet ♥

Buenas noches

Ligger och tänker...
Ja ja, Det är en dag imorrn med.
GODNATT
Det är Kalles fina lampa? som lyser bredvid sängen. Jag leker att det är vi två. Hihi


Padres dag

GRATTIS på farsdag Padresling !

Linn 21 år i Gävles partynatt ...

Jah! Igår kväll var jag ju till Gävle. Våran lilla Linn hade sin födelsedag. Egentligen var ju det stora partyt i fredags men jobbade ju stängning så det blev lite små sent. Som vanligt när jag drar dit har vi skitkul. Började med ölspel och dans competitions och massa skratt och bra musik hemma hoss Linn i lägenheten. Alldeles alldels för sen hämtade taxin oss som tog oss ner på stan. Jag tyckte att Heartbrek var dumma i huvet när dom stängde. Vi hade ju precis kommit dit och jag ville dansa mer.. Hahaha.. Ofta man stänker klockan 2 liksom ?? Hehe
Inte många vettiga bilder har jag att visa heller. Bara massa sudd och oklarheter. GRATTIS Linn ♥

Soligt i Gävle : )


Hemma i Östervåla

Tog bussen efter jobbet hem mot Våla. Brorsan fyller 20 idag. Åkte igentligen hem mestadels för Modens tacopaj och gräddtårta : P Blir kvar här över natten. Ligger i mitt gamla rum i min gamla säng. Känns skönt. Och tyst. Grannarna över oss hemma i Uppsala, tror det är två tjejjer som bor där. Alltså jag skulle kunna flytta bara för dom. VAD FAN GÖR DOM? Det låter som att dom river hela lägenheten. Drar soffor och sängen tvärs över hela jävla stället och tappar saker i golvet hela tiiiideen!! Ok på dagarna men va fan, klockan 11, 12 om kvällarna. I förrgår kväll fick jag stoppa i öronproppar för att kunna sova. Mycket snack, lite verkstad tycker ni nu. Sån är jag. Hoppas nästan lite på att dom låter lika jävlit när Kallen kommer hem. Då skickar jag upp honom!! Det må jag säga. Skulle igentligen ha varit i Gävle vid den här tiden. Fira Linn och druckit oss onyktra. Men blev så att jag jobbade stängning ikväll så jag kunde tyvärr inte medverka. Åker nog dit imorrn, är ledig hela helgen : ) Imorrn får jag även gratta min lilla Padre. FarsDag på söndag. Vilket problem jag haft med present. Hittade tillslut något cjutigt men har fortfarande lika stora problem att få den klar. Aja. Godnatt på er!


IDaG .

Ligger i soffan och har precis kollat på Fråga Olle dokumentären. Måste ju ändå säga att det är sjukt underhållande. Jag kom hem för ungefär två timmar sen och har fortfarande massa energi kvar. Känns som att jag skulle kunna jobba en låång dag till nu utan att sova. På jobbet idag var vi och kollade nytt golv. Något mycket tåligt. Jag hittade det perfekta, en gråspräcklig platta. Kommer bli multicjutigt! Klockan 18.00 jobbade jag de sista tre timmarna på face nere på stan. Det var ju tjejkväll och stan hade öppet två timmar extra. Mycket folk hela tiden : )
Nu ska jag kolla klart Satc och sen sova antar jag. Godnatt
Från det ena jobbet till det andra.

Godnatt

Imorrn blir det en lång dag. Jobbar på Gränby till klockan fyra. Har några samtal att gå igenom... Klockan sex behövs jag nere på FACE i stan. Uppsala city har någon tjejkväll med fina erbjudande i de flesta butiker. Hos oss har vi 20% på valfri produkt. Dessutom har alla butiker öppet två timmar extra, alltså ända till 21.00. Kom och hälsa vettja : ) Tur att man jobbar egentligen. Inga mer pengar kan slösas bort på älskade kläder den här månaden efter mobilräkningen som kom i brevlådan idag. Nåt hände liksom. Blev seriöst deprimerad. Nu har jag lärt mig en läxa! Ja Ja, godnatt!


Tisdag

Lugnt men ändå mycket på jobbet idag. Jag har fått ett stort ansvar på mig och det går bra men det är lite ivrigt när jag inte hittar det jag vill. Det kommer bli bra, det vet jag men jag vill hitta det absolut bästa och imponera !
Nu börjar Desperete så ska ta mig upp ur soffan lite snabbt och fixa marängswisch, till mig själv... Kalle jobbar borta som vanligt. Han har nu övningsdygn i 11 dagar. Sen när han kommer hem är han ledig de två sista veckorna innan han åker. Den första december firar vi vår fyra års dag. Den dagen får vi göra speciell, då kan jag leva på det när han är borta : )
Uppsala bjöd på en helt fantastik himmel för någon timme sen !


Jul på Tabbouli

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh vet ni?!
Minns ni i våras när jag skrev att jag fått mitt livs matupplevelse typ...
Jobbet var till Stockholm och åt världens godaste mat på restaurangen Tabbouli. Libanesiskt.
I år har vi pratat mycket om hur vi ska fira jul och vart. Först var det såklart snack om ett gammalt hederligt julbord men njaaaa. Sen bestämde vi oss för att fixa vårat alldeles egna Hårkonstnärerna julbord med lite egenlagad mat och lite köpt. MEN nu har allt ändrats igen. Vi ska till Tabbouli och äta Libanesisk mat igen. Såååååååå glad. Haha ni förstår inte, jag kunde typ dö för den maten. Alltså såååå gott! Traditionell julmat som jag faktiskt inte är så mycket för kommer man nog få så att det räcker av ändå. Mmm det här kommer bli det bästa julbordet ever. Om ni nån gång ska ut och äta med kompisar, pojkvän, familj eller nåt, åk dit. För den här småtti bra reklamen jag gör till dom nu borde vara värd en gratis middag. Hehe. Aja jag ville bara att ni skulle få veta min glädje över detta. Ha en bra kväll !

Hello

Sitter och värmer mig under en filt i soffan.
Har jobbat hela dagen och ska jobba hela helgen också men det gör mig inget. Guuuuud vad jag är glad för mitt nya jobb ! Det är faktiskt ännu en nya rolig grejj på gång. Berättar  när det börjar bli dags... Känns kul att få lite nya roliga saker i livet, precis nu när Kalle snart drar. Såklart kommer man sakna ihjäl sig & oroa sig men jag tror det blir bättre om man har mycket roliga grejjer omkring sig. En annan grejj som dock inte är lika rolig är att det kom en FI**T räkning på 519 spänn, bara för att få kolla på lite tv och lyssna lite på radio. Fy faaan va dyrt! Det är ju typ mycket pengar för mig.  Näej, jooouu.
Nu ikväll har jag fixat och småttat runt här hemma men han sätta mig precis när Moa Lignell i Idol skulle börja sjunga. Gillar ingen speciell iår faktiskt men hennes egenskrivna låt är jävlit bra tycker jag. Om den fanns på Spotify skulle den helt klart ligga på min lista. Nu är det Hellenius Hörna med Mia Skäringer (?) som gäst. Såå multi komisk människa. Jag tänker på, - Jag ska fresta, jag ska fresta, jag ska freeeeeestaa dig. Haha.
Nääej hörrni ni, ska kolla klart på alla program och sen ska jag försöka sova. Rasta Fari Mannen under oss verkar ha total party verkligen. Höög volym! Vi hörs Hej.
Hahaha så där vill jag me ha mitt bröllop.

Inför kallare tider

Kolla vilken cjutig toffla jag köpte här om dagen. En stor som rymmer båda fötterna.
Ibland är det svinkallt här i lägenheten, måste köpa nåt värmeelement eller nåt, kan tänka mig under vintern. Så den här toffeln är ultimat : )

Waaaaoooow

Det här är mina FAVORITER hittills.
Åhhhhhhh Fiiiiinaaaa ♥

Sitter på bussen på väg hem, tänkte jag sk...

img_5068 (MMS)

Sitter på bussen på väg hem, tänkte jag skriva. Hihi. Är så glad för att få träffa Signe idag, sjukt trött på mina naglar nu. Ska bli riktigt skönt med nya. Måste DOCK ta ner dom en bit. Jag typ spetsar folks ögon när jag sminkar dom, hehe. Synd, jag som ville ha ännu längre, riktiga häxnaglar skulle jag helst vilja ha. Hörs sen


22.30

Ligger och kollar på school of rock. Sett den hundra gånger tror jag men den är fan fortfarande lika rolig. Imorrn tar jag bussen till Våla ganska så tidigt, dags för nya naglar igen. Vet exakt vad jag vill att Signe ska göra denna gång. Visar sen som vanligt. Tar sen bussen tillbaka in till Uppsala och möter upp Kallen. Han har så mycket presentkort på olika butiker som bara ligger så det är dags att utnyttja dom nu innan har drar iväg. Jag följer med som stöd såklart ; ) Vi hörs imorrn! SovGott


Halloween 2011

Här är några bilder från Halloween partyt vi var på i Lördags.  : )
--- > serial killer. Hahaha

RSS 2.0