Hemma hos Kalle

Nu ska vi äta tortellini!

pumpi

kolla va fiint det fixades på jobbet idag.
Snart är det Halloween. Jag älskar.
Jag ska vara en småttisvincjuting ska jag säga er.
Men än tänker jag inte säga vad. Hihi.

Vidrit veder

Imorse när jag stack iväg till jobbet, regnade det.
Nu ikväll när jag skulle hem igen, spöregnade det.
Usch, hej hej novemberäckelskitväder!
Imorrn jobbar jag sista dagen för den här veckan.
CjutiKalle kommer heem :)
I helgen är det dags att ställa om klockan igen, sommartid slut. Slisk!


.!? ?!.

Alltså, idag har jag varit ledig. Vaknade runt åtta när syrran skulle iväg till skolan men somnade om och gick inte upp ur sängen förrns klockan var 13.00. Låg och funderade på massa saker. Den här lilla bloggen tex. Har skrivit om typ allt och ingenting nu, ja vad är det, tre år typ. Kollade tillbaka på mina arkiv och fan va kul det är att se tillbaka. Alla bilder. Hur länge till man håller på att skriver, det vet man aldrig. Men jag ska aldrig ta bort min blogg. När jag blir gammal kärring, då ska jag kolla. Gud va kul. Sen kollade jag min status. Av någon anledning kollar jag den aldrig, jag hade faktiskt ingen aning om hur många det var som läste den här crapbloggen innan jag kollade idag. 57 pers idag!! Haha då blev jag rädd! Jag menar, jag vet att mina bästa vänner läser och fler bekanta jag känner men jag tycker ju 57 personer är sjukt mycket.. Maha. Jag önskar man kunde se alla som kollade. Få se nu, jag kan räkna mig till 20 läsare. Vad spännande. Haha.
Aja, skitsamma. Förövrig den funderingen har jag inte gjort det minsta lilla idag. Vi har en liten cjutig pysselbutik här i byn som jag var fram till idag. Jag skulle köpa vit textilfärg som jag skulle fippla med till min halloween utstyrsel som jag ska ha. Det butiken var ju såklart stängd måndagar. Varför då? Jag är så trött på att bo i en sån här lite trökhåla där det bara finns en pysselbutik och den inte ens är öppen. Sämst utbud, och jag menar ju inte bara pysselbutiken nu. Näej, imorrn ska jag in till jobbet igen så får leta på nån färg på lunchen. Måste förflytta mig, till nåt större ställe. Snart så, snart.
Aaaajaa, om en fem minuter ska jag se på tv så jag ska micra lite te och få fram lite glass nu. Heeej dåå.

GodKväll mitt herrskap

Hooola!
Guud, hur kan det vara så mycket människor, helgen innan löning och allt. Kan tycka att det ska vara tvärtom. Är hemma nu iallafall från dagens jobb, har precis käkat kvällsmat. Tror jag ska slå på tvn vid 21.00 för då visas MrBean! Imorrn börjar jag klockan 10.00, så inge ut och ränna ikväll heller..
Det är lite roligt med en del kunder jag har ibland faktiskt. Idag kom det in en jätte trevlig tjej som ville färga sina fransar och bryn. På hennes fransar la jag som på nästan alla andra en svart färg. Blev bra. & sen när det kom till ögonbrynen så skulle hon verkligen bara ha svart, svart/brun där med. Jag sa då till henne att svart blir oftast lite för markant, jag kan tycka att det ser ut som två blodiglar som blir till. Det säger jag inte såklart utan lägger på svart om det är det dom vill ha. Men i alla fall så ångrade hon sig och sa, - näej näej, kör brunt då, men MÖRK brunt ska det vara! Och så fick det bli. Lät det sitta i ca tre minuter, vilket oftast räcker för det där färgen suger åt sig som en svamp. Visade henne resultatet och hon utbrast - SHIIIT va MÖÖRKT! Haha, ja vad trodde du det då skulle bli med svart din sliskare, ville jag säga. Men det är bara att le - Hehe mmm. Mycket komiskt!
Men hörrni fressten, var det någon som såg lyxfällen häromdagen eller? Då Vanita var med? Mohahaha jag dör. Hur skön var inte hon? Så jäkla klockren. Helt slut i huvet med underbar!  - "Jag blir verkligen såhär kär i grejer och så tänker jag såhär 'Bara jag får den här så blir världen så mycket finare' . Exakt vad jag tänker! - Men bara för att jag vill ha fina kläder... Nääääej, gud va kul! Kolla tv3 play!!
Nej nu börjar Benaren om bara nån minuta. Ha det bra !

Taggad

Jag är så himla sugen på att bara hoppa in i duschen, locka upp håret så det blir multifluffigt, sminka mig och ta på mig snygga kläder. Dra med mig alla mina tjejkompisar och gå till en trevlig bar eller nåt allmänt uteställe, dricka massvis med goda fruktiga drinkar och skratta såsom bara vi kan, hela kvällen. Typiskt att jag är tolalt utblottad på pengar (lönen kommer på måndag, småtttiiii) + att jag börjar jobba tidigt imorrnbitti. Jag får helt enkelt värma lite vaniljte med nå gott till och göra mamma sällskap framför Idolerna. Ha en bra fredagkväll .
2008 Vilken söt bild.

På mitt rum hittar man

den här planschen.
Fiiiin!

Fooood

Ohhhhh småååttti!
Jag har prövat på en ny maträtt nu till lunch. Med räkor i.
Man skulle koka räkskalen tillsammans med vatten och fan!!!, det luktar FISKFABRIK i hela huset. Nu har det gratinerats klartt in ugnen, hoppas det smakar bättre än vad det luktar. & hoppas det inte kommer hit nå besök, det skulle vara pinsamt! räka räka räka räka

21 oktober

Idag har jag umgåtts med min Mod hela dagen.
Åkte in till Uppsala, käkade lunch på stället där lillsyrran praktiserar & sen har vi gått omkring och vandrat på stan hela dagen. & det är inte skönt klimat direkt, det är iiiskallt!!
Straxt ska jag småtta mig ner i soffan och kolla på lyxfällan, tror det skulle vara nån ung tjej med idag som spenderar som en jävla galning. Vem vet, jag kanske kan lära mig nåt. Haha..
Ja, nog är det kallt allt!

Grattis lilla Mod

Idag fyller världens bästa Modslings Mod år.

17.46

Så var det ny vecka Igen.
Kalle drar tillbaka till Skövde och imorrn är det jobb igen.
Blev en tripp & en liten fika på stan innan det var hejdå.
Nu ses vi igen om ca 1½ vecka, då blir det Ugglas Revy. Småtti!

Söndag

Mysig söndag kväll.
Jag & Kalle kollade på A-Teem med Chips & Dirre.
Dock somnade jag som vanligt men den var tydligen skitbra. Hihi.

Blåmörkret

Var jävlit skeptisk.
Men jag ringde min Josse så drog vi till Huddunge till Kalle & resten av gänget.
Blev först förerre hemma hos Mia och sen körde Emil oss till Blåmörkret, en lokal mitt ute i skogen. Jag kan ju tycka att det var roligare före, hemma hos Mia. Men så brukar det faktiskt vara.
Halv tre somnade jag och Kalle i heby så idag har bara vart en lugn dag.
Nu ska jag snart kolla desperete reprisen som jag missade i tisdags. Sen ska jag plocka en fin höstbukett, för imorrn fyller min modsling år :)
Ha det bra

Första snön

Nu vill jag gå i ide & så vill jag vakna upp när det är dags för det ända vettiga på vintern, Slaaloom Baby, slaaaaloom!!


Fredagsmys i heby

Vilken fin dag det var igår, ända tills det började SNÖA!
Jag och Kalle satt i bilen, på väg för att uträtta några små ärenden.
Det började regna, sen typ snö blandat sliskregn och sen kom det snö, stooora snöflingor dessutom. Jag dööör! Det är ju bara oktober, Kalle var överlycklig såklart, typist. Själv satt jag faktiskt nästan å grina. Det lär väll inte komma massor hoppas jag.
Gårkvällen var jättetrevlig, hela hebyligan + jag hade fika & spelkväll kan man säga. Någon form av frågesports spel och med andra ord fördrev vår kväll ända fram till halv två på natten. Mitt lag, dvs Jag & Kalle var sämst men nästa gång då jävlar kommer det spruta ord ut ur Kalles mun och jag skall vara mer allmänbildad, haha!

21.05

Nu ska jag krypa ner i sängen tror jag, känner mig inte alls kry. Skulle ha jobbat idag men stannade hemma för att inte bli värre. Dessutom dök Kallen min upp igårkväll direkt från jobbet, nu är han hemma ända tills måndag. Så idag tog vi en lång mysig sovmorgon och en god frukost på det, resten av dagen har vi bara tagit det lugnt :)
Imorrn börjar jag klockan 10.00, hoppas jag känner mig lite bättre.
Hare småtti!

Blää

Jag visste det, jag hade en kund häromdagen som var asförkyld och skitsnorig som jag plockade brynen på, alltså står man ganska så nära och hon andades rakt i ansiktet på mig. Nu har jag svinit ont i halsen och sitter och fryser som dåre, juuh! När jag blir sjuk, blir jag så känslig, jag vet inte varför, det känns redan nu, jag vill liksom bara gråta ur mig..

Fressten så är det nån sliskad fotboll på tvn ikväll, vi som bara har en tv här i huset & jag har blivit ganska så nerröstad här hemma så inge deperete ikväll. Juoh på det me!

Mohahaha

Guud va jag e taggad. Sitter och spånar på en förklädnad.
Snart är det Halloween hörrni !


cjute


Lördag, det känns som söndag

Blää va trött jag är och ont i ryggen har jag också.
Klockan är typ bara halv 9 men jag ska krypa ner i sängen, önskar att jag hade Kalle här, får slå på en bra film och sen sova. Jobbar ju imorrn, till klockan 8 dessutom, det är det värsta jag vet, låång dag.. Så det är lika bra att småtta sig. Vi hörs! 

Gäääävla

Oh Herre...
Hahaha jag dööör av skratt!
Kollar igenom bilderna sen igår och håller på att garva ihjäl mig,
och då är det bara bilder från förpartajet..
Vi var ju till Linn i Gävle på inflyttningsferre igårkväll. Kom dit runt halv sju och blev bjudna på middag (vitlökig) haha, men asgott! Vi spelade spel, pratade massa skit och skrattade tills Niklas körde oss ner på stan mot Heartbreak. Vi hittade ett skitbra trubadurband som spelade massa bra låtar på övervåningen så där stod vi och småttade loss nästan hela kvällen.
Ca 30 minutos innan stängning fick vi nog och drog till MacD och svullade nattkäk, alltid! Mohahahahaha, det var fan det bästa på hela kvällen! Gud vad jag älskar mina vänner! & efter det kom TAXIn å hämta upp oss, körde oss till lägenheterna, vi delade upp oss, några hoss Linn och resten hoss Malind.
Sen deckade vi på 2 sekunder!
Imorse var en mindre trevlig historia men det blev iallafall en mysig frukost framför Bertfilmen :)
Asså, det finns så mycket bilder, jag vill visa alla, men det vågar jag inte, men några...

LINN








HAHAHA Linnéa, det här är det komiskaste jag sett, jag var tvungen!
Åhhhhh gud, jag kan inte sluta skratta...







Hårfunderingar

Hooooolaa! Det är onsdag kväll och lilla Djea är här, vi sitter å kollar på arga snickaren och jag svullar glass men nu är jag så mätt, det känns som jag ska dö. Idag har jag jobbat hela dagen, varit en stud på salongen nere på stan för dom behövde hjälp men hade kunder inbokade på salongen i gränby så avslutade dagen där. Imorrn jobbar jag från 10-18 och sen drar jag ner till stan igen för då ska jag och några till ha egen hårvårds kväll på salongen där. Jag är så sugen på att klippa av mig skiten men det kommer jag aldrig våga. Men däremot funderar jag starkt på att slänga i några mörka, möjligtvis rödbruna slingor eller göra hela håret nån nyans mörkare, vore cjutigt nu till vintern. Men vettefan asså, såhär tänker jag alltid, jag vill så gärna, men älskar ändå mitt blonda hår. Men något som jag bestämt mig för är i alla fall att småtta i lite ljusa folieslingor precis i botten, har inte blekt håret på flera flera månader och nu när solen inte är lika stark längre får jag inte lika fin blond färg som på sommaren. ALLTSÅ slutar det med att jag blir blondare. Det blir nog bäst så!

18:50




Så, nu har jag gjort lite nytta av några äpplen vi har på gården. Tänkte jag skulle ha nåt småttit att småtta på ikväll när Desperete äntligen tänkte börja igen. Det luktar himmelskt i hela huset nu, hihi!


Skank-a-Tronic Punkadelica

Jävlar, Hoffmaestros nya album är galet bra. Man blir på sånt jäkla bra humör, helt ärligt så vill jag bara ställa mig upp och hoppa runt och snurra som en galning!

Precis så som jag gjorde idag..






den här låten är min favorit, lyssna.

Mysig dag

Idag har det varit srålande sol här i Östervåla, synd bara att det är höst när man går ut, och att löven faller, och att jag hatar att det är gult och rött överallt, jag vill ha grönt och fina blommor som växer. I alla fall så åkte jag & min cjutiga Josse ut på äventyr, tog med oss lite fika och satte oss och hade lite picnik. Bredvid en hästhage faktiskt, fanns dessutom en åsna som vi skrattade åt. Haha vi har så roligt tillsammans.






Sala

... efter middagen drog vi vidare hem till Emelie & Micke i sala som hade lite party hemma i lägenheten. Var inte alls taggad på mer fest men det var riktigt trevligt när vi kom dit :)

Åh herregud, vi fick för oss att äta "pirri pirri", ni vet sånna där röda, ser ut lite som en mini fefferoni eller typ en lång minipaprika, Aja skitsamma, ialla fall kan det vara bland det värsta jag ätit i hela mitt liv! Den som åt mest vann. Kalle kunde fan äta en hel utan en min. Helt sjukt.
Jag tog lite på slutet, där det såklart var starkast, asså fyyy faan. Jag kunde inte prata. Min tunga brann!
Nej, det var dumt!





Födelsedags middag

Jag och mamma var ju hem till Kalle i västerås i lördags. Kerstin hade fixat iording jättegod mat och det var super trevligt! & jag blev så glad, i Kalles ena paket låg det biljetter till Ugglas Revy i Stocholm den 30 november, så då blir det en heldag i Stockholm tillsammans med Kalle, Kerstin och Bengt. Tack så hemskt mycket för att jag fick följa med! Grymt kul!



Godmorgon

Usch, idag är jag trött. Kom upp ur sängen för inte alls längesen...
I alla fall så ska jag försöka kvickna till med en dusch, sen drar jag och Moden till Västerås, idag blir det middagsbjudning hemma hos Kalle. Mycket trevligt. Ha en bra dag!

Kalle 20 år













Loréal höst/vinter 2010

Var med jobbet på Loréals höst och vinter visning på Hotel Gillet i Uppsala. Även fast jag inte är någon frisör var det faktiskt riktigt roligt ändå. Färgläran och de olika teknikerna kan ta sig dock, haha. Håren nu till hösten och vintern enligt Loréal är i alla fall riktikt snygga och frächa! Superfina färger!




Den här frisyren blev jag helt galen i, om jag bara vågade..











RSS 2.0