Soooolen

Fan vad vi saknat dig !


Chailatte by Carro

Jo, som några av ni vet så är jag en ChaiLatte LOVER, For Real!! Vet var man hittar de godaste samt de äckligaste runt om i hela Uppsala!
Nu har jag lyckats att toppa listan SJÄLV. Ja exakt! Men en riktig mjölkskummare, chaipulver, lattemjölk samt någon krydda får jag ihop mästerverket. Dricker nu både morgon och kväll och är rädd för att dricka "sönder" mig..


Onsdag

Haa en bra dag allihopa :-)


Alltså Seriöst?

Vad faaaan är problemet? Tre SUGER balle helt ärligt. Är det något fel på min telefon, typ antennen eller har 3 seriösa problem?! Har ALLTID dålig mottagning. Nu bor jag typ MITT I STAN och jag har noll mottagning! Okej visst, det kan vara tjocka betongväggar som kan störa men det är inte det! Åhhh... Har varit in och klagat typ tusen gånger som en annan gammal tjurkärring. Inte fan gör dom ett skvatt åt det heller.- Men oj då, jag bor också i Fålhagen och jag har alltid full mottagning. IN MY AS att du har. Du vågar bara inte erkänna att du jobbar åt sveriges sämsta telefonbolag?? bla bla bla... Ett år har jag kvar på mitt abonemang också, näej ska fan spara ihop pengar och säga upp skiten. Alltså, skaffa Aldrig 3. It Sucks my as!


Lördag i Karlsbörg

Ikväll har vi ätit riktigt god mat i form av Fläskfilepasta för mig och Baconburgare för Kalle. Mätta och belåtna mötte vi sen upp Kalles kompisar och kollade på Django på bio. Hade verkligen inga som helst förhippningar på den filmen, western film med massa pang pang bara men den var faktiskt bra !!


Morgonrutiner

Every day.......
Herregud, tur att det finns ett intresse, sjukt va med tid jag lägger för lite smink alltså!


Karlsborg

Var ledig både tor och fred denna vecka så passade på att åka ner till K-Borg och hälsa på Kalle. Hade även turen att få gratis biljetter från Uppsala ända hit. Kalle fixar han... Naaaaajs! Kostar mig typ annars ca 800 hit och hem :O Alltså blir det en lugn helg på landet..


Födelsedagskalas

Mmmmm


Fiiiint

Kolla va fint jag & Kalle gjorde i helgen!!


B-Day

Idaaaag fyller jag 23 år! Maaaaj Gaaad. Är jag knäpp i huvet om jag tycker att jag börjar bli gammal och börjar få panik över livet?


Alla Hjärtans dag

Förra året var han i Afhganistan, året innan det var vi på olika ställen och året innan det minns jag inte. MEN iår fick jag min dejt på Alla Hjärtans dag. Älskar den dagen, önskar vi hade fler sånna dagar..


Sandys

I Fredags bjöd jag mina fina vänner på Sandys. Fyller 23 år imorrn och iår kände jag verkligen inte för att ha kalas hemma i lägenheten. Trångt, stökigt, disk och oron om grannarna tycker man spelar för hög musik. Så detta var perfekt!!! Tack för att ni kom <3 Och Tack för presenterna!!!


Lördagspyssel

En sjukt fin sänglampa är på plats!!


Isracing

Varje år anordnar Kalle och Co ett slags event ute i Huddunge. Isracing. Var två år sen jag var sist men jag tänkte att nu var det kanske dags att offra sig lite..


Hahaha

Bästa blocket annonsen jag sett!


De senaste naglarna


Herregud vad sämst jag är

Förr älskade jag att föra "dagbok" här. Vet inte vad det var som gjorde att jag slutade. Ibland går jag tillbaka i arkiven och kollar och skrattar och minns så mycket. Mitt minne som det är är katastrofalt (min chef bad mig köpa en filofax för att jag glömmer allt han säger) men jag har ett väldigt bra bildminne, vilket gör det väldigt kul att gå tillbaka att kolla. Ska verkligen försöka ta tag i bloggandet igen. Inte bara för läsning för familj och vänner samt ovänner utan mycket för mig själv, så kanske man kan minnas lite från tidigare liv. Helt otroligt att det fortfarande är några som kollar in här då och då har jag sett. Mår faktiskt nästan dåligt då. Det finns de som verkligen vill se vad jag har för mig om dagarna, herregud tro det eller ej..
Som det ser ut nu så har jag flyttat ut från Syrran och Jocke. (mitt hem under de fyra månaderna jag inte hade någon lägenhet) Flyttade till en liten 24kvm lägenhet i Fålhagen i helgen. Trivs redan skitbra!! Såå mysigt. Men förutom ett nytt hem så är typ allt som vanligt! Som sagt, jag ska verkligen försöka hålla efter med inlägg här nu framöver... Vi hörs!


RSS 2.0