Sveriges Mästerkock


Mitt favorit tvprogram just nu.
Skitspännande !

Bloow the Roof festival

Årets första festival gick av stapeln igår kväll.
Det var vår kära vän Anton som tillsammans med två andra killar, uppfattade aldrig vilka det var, fyllt 20 år och i samband med det anordnat en fest med festivaltema. Var skeptisk med tanke på att hela kalaset höll till i "folkan" men det var asroligt! Vi fick lite försmak till Wacken tror jag. Vilken feeeeling jag hade där ett tag med In Flames på högsta volym. Längtar till Tyskland!!! Idag har jag ont i halsen. Vi sjöng och skrek till livebandet och musiken i stort sett hela natten. Ramlade in innanför dörren vid halv sex imorse, ganska död och frusen. Men några timmars sömn på det och jag är pigg igen. GRATTIS ANTONIJA !

Besökshelg

I Fredags kväll åkte vi som sagt till älskade i Skövde och stannade kvar tills lördagkväll. Det var besökshelg på hans jobb. Lite annorlunda den här gången än de tidigare gångerna. Det var "på riktigt" som de sa. Dagen började med en lång föreläsning om den eventuella utlandstjänsten som kommer nu till hösten. Antar att det var bra skit dom sa men jag tycker det är hemskt jobbit och får tårar i ögonen när jag tänker på det. Gud, jag hoppas han bestämmer sig för att inte åka iväg. Förutom den den där informationen var dagen rolig faktiskt. Det var kul att se vad de höll på med. Kalle, han är så duktig. Jag blir imponerad mer för varje gång. Vi fick kika i värmekameror, det var stencoolt. Skjuta lite kulspruta, dock var den inte laddad ; ) & provade åka sån här pansarvagn ? heter det så? Terrängbil kanske det heter. I alla fall, det var skitkul! Dagen avslutades sen på O`Learys med god mat ♥

Mot Skövde

Sitter i bilen mot Skövde med Kalles mod & Bengan. I helgen ska vi besöka Kalle : ) Det är något på hans jobb imorrn som vi ska på. Åker hem imorrn eftermidda igen och väl hemma vankas det party. Festival Party! Va kul! Ha en bra helg. PUSS

hjärta

Titta bara vilka söta kärleks tajs jag köpt ♥

Lilla cjutiga lägenhet, vi kommer sakna dig

Min syster Djea och hennes Jockemann har köpt villa !!!!!!
Åhh gud vad spännande. Hela sommaren ska vi hjälpas åt att renovera. Jag är super glad för deras skull och hoppas innerligt att de kommer trivas och få det bra. Deras lägenhet är redan såld men man kan ju inte låta bli att sakna stället, dom har inte flyttat än men när dom gört. Det är den absolut finaste lägenhet jag vart i någonsin. Jag tror huset kommer bli minst lika fint, dom har en känsla för inredning, helt klart!

Min nya "kroppsdel"

Kolla vad fint det börjar bli.
Den håller såklart fortfarande på att läka och det är en liten skorpa över
men så ser det ut i alla fall : )
MYCKET FINT !

Småtti & Slisk

|Hiss & Diss|
SLISK

Varje morgon när jag fixar mig innan jag drar i väg till jobbet lyssnar jag på Rix Morron Zoo.
Tycker det är skitkul och lyssna på de där människorna : )
Det var en morgon för kanske en vecka sen då dom hade programpunkten Hiss och Diss och en av dem dissade nakna kärringar i omklädningsrummen. Det är precis vad jag också DISSAR.
Kom ni ihåg när jag skrev om en mysig kväll i Skövde då jag och Kalle var på spa. Inte så värst mysigt dock när man kommer in i duschrummen och allt man ser är hängpattar och mu**ar. Nej ok, inte bara hängande tuttar men gud, måste man flächa sig sådär?! Såklart är det normalt att få stå naken och duscha men man kanske kan stå inåtvänd mot väggen. Usch, jag kände mig så obekväm. Jag duschade fort och torkade mig för att sen gå och klä på mig igen. Det där med torkningen också. Man kan väll torka sig i duschrummet så trosorna och bhn är redo att sättas på inne i omklädningsrummet. MEN NEJ. Typ alla gick dyngsura in till sina skåp och började torka sig där. Upp med ena benet på bänken och smörja, andra benet och sen vidare uppåt. Nakna. Mjaaa, det här var något jag verkligen störde mig på. Sliskit!
SLISK

När man åker buss, nu menar jag sånna här "lantisbussar" som oftast tar lite längre tid. Som jag åker varje gång. Jag blir galet irriterad när någon sätter sig bakom mig och sätter upp knäna, ni vet, upp på mitt säte. Jag skiter i om dom åker upp och personen sitter still men att sitta och sparka och ändra ställning hela tiden, jag blir tokig! Hela mitt säte skakar. Jag flyttar mig ju såklart men sluta upp med det där. Sitt normalt! Sliskit!
SMÅTTI

Mähh, Hallå! Vet ni vad som visas på bio nu. Hotel Gyllene Knorren.
Julkalendern som jag för en gångs skull älskar har kommit på film. Jag dör vad bra!
På torsdag ska jag & Josse gå och se den klockan 14.00. Det kommer bli veckans höjdpunkt : D



Today

GodMorgon : ) Sitter på bussen in till jobbet, ska vara nere på stan idag. Det har ju vart stängt där i två veckor för renovering och nu är det dags att öppna igen så jag ska hjälpa till att få ordning på allt. Slutar kl 18 och tar mig då till salongen på gränby. Djea ska klippa mig och Modslingen. Där har du min dag. Häj På Er!

Mysiga tjejkvällar


Aliquando et insanire iucundum est



Jag lovar att visa en närbild, men jag vill visa när all svullnad lagt sig och när den ser ut som den ska : )
Jag är så jäkla nöjd i alla fall. Det känns som att den alltid varit där. Det känns så bra!

B-Day

Jahåpp. 21 år. Fyfan. Haha nära, 21 är en bra ålder. Detta blir ett bra år! Har haft en jättebra födelsedag iallafall. Tur det, jag behövde komma hem till en glad släkt för jag möttes nämligen av världens jävla tjurkärring i kassan på jobbet det sista jag gjorde. Nu ligger Djea här å sleepar skafötters med mig, mysit! Jag är nervös, jag tror inte jag kommer kunna sova inatt! Önska mig lycka till imorrn då jag ska bli plågad men FIN! Grattis till lilla cjutiga mej.

Imorrn fyller jag år

faktiskt.
Jobbar till 6 sen åker jag med Jocke & Djea hem och småttar smörgåstårta. Gott!

Tattolischöös

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle till Västerås på ett mission.
Har tänkt klart och var till en tatueringsstudio för att höra mig för litegranna.
Det slutade med att jag bokade en tid och det fanns en lucka nu på LÖRDAG!!
Gaaah.. Klockan 10.00 ska jag vara där och det är ju inte direkt något skönt ställe jag ska tatuera mig på... Men jag behöver bara plågas i typ 30 minuter. Fy skjutton va spännande!

ear cuff

Örhängen är ju inte min melodi då. Användert aldrig. Det sticks och kliar bakom örat. Men den här stencoola skapelsen som kom på posten idag är jag loved i. Svinsnygg!

NattiNat

Nu ska vi sleepa! Imorrn kör Kalle mig till Västerås för ett litet mission. Förhoppningsvis kommer jag ett steg närmare något efterlängtat. Sov Gott.

Småtti & Slisk

...min egna tolkning för hiss och diss alltså...
SLISK

Servicen i butikerna.
Om man går in i en vanlig butik såsom HM så frågar man ju om man behöver hjälp, som det ska vara. Men om man isället går in i en butik där man verkligen behöver hjälp och ingen kommer fram och frågar blir man irriterad. Vilket oftast inte händer....
Jag & Kalle "råkade" gå in ett sängvaruhus, bara för att kolla runt lite. Det hade ju vart fel om ingen kom fram till oss och frågade vad vi var ute efter men FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN, vi blev inte av med dom. Vi två var dem enda i hela butiken och det förvånar mig inte. Dom skrämmer iväg kunderna, fattar dom inte det?! Även fast vi sa hur många gånger som helst NEJ TACK, vi bara kollar gav dom sig inte. Vad kollar ni efter då? Säng? Sänggommar? Gavlar? Madrasser? Tillslut bara skrattade vi av irritation och gick ut. Dit kommer man ju aldrig gå igen när man inte ens får kolla ifred vad som finns.! Sliskare.
SMÅTTI

Hmm.
Inget småtti idag!

love you to


Världens cjutigaste dag

Jag har lunch nu, tänkte önska alla en cjutig hjärtans dag. Jobbar gör jag till 18.00 ikväll, tar 804 mot Västerås och möter upp Kallen som inte åkte till Trysil iallafall. Småtti för mig! PUSS

Lördag kväll

Igårkväll bjöd Djea hem oss till sig. Jockemannen var i London.
Vi småttde i oss god tackos och kollade först melodifestivalen och sen småttade vi i oss godis & chirre och kollade grodan boll. Haha, hennes favoritfilm.

Aqua Vitals

Besökte jag & Kalle när jag var i Skövde. Relax och spa :)
Åh det var så härligt. Varma bubelbad, basu, upplevelseduschar och det bästa av allt, hamamstenen. En stor varm kakelplatta. Låter kanske inte som något speciellt men man blev varm i hela kroppen och helt avslappnad. Underbart!

10/2

Slisk Piss! Det är december om på nytt här och än sålänge har det kommit flera centimeter snö. Ruttet!
Det var ju i alla fall skit fint väder igår med nån plusgrad då jag & Carro var ute och vandrade. Jätte trevligt :) Idag dock känner jag mig lite som att jag håller på att bli sjuk. Ska ta en uppfriskade dusch och ta en huvudvärkstablettsjävel för ikväll ha vi bokat bowlingbana. Disco bowling, fan va kul!

Tar mig en sväng om på stan

Hej Hej! Det är så jäkla härligt väder! Solen skiner på en klarblå himmel. Ska försöka hitta mig in till stan här i Skövde, får hoppa på nån random buss som förhoppningsvis tar mig in. Har bestämt träff :) med en tjej som heter Carro som var med upp till Funäsdalen när vi var där för ett par veckor sen. Vi ska traska runt lite på stan, hon får visa mig om lite, fika & sen drar vi hem till henne och lagar lite food och väntar på att hennes man och kalle slutar jobba. Kommer bli en trevlig dag tror jag :) Ha det greeejt !

vår 2011

Jag SKA HA den där knytgrejjen!

Skövde

Godeftermidda hörrni!
Jag sitter ensam här hemma hos Kalle i Skövde. Har lagat pasta och kollat antikdeckarna.
Det är skittråkit väder här. Det har börjat snöregna och är alldeles grått.
Kallen började jobba 12.30 idag så vi hann ner en snabbis på stan imorse. Har ju bara varit här en gång tidigare så han visade mig runt en sväng och så handlade vi lite food inför veckan. Skövde är en trevlig stad! Det är fint här och då kan jag säkert tänka mig att det är tio gånger finare på sommaren.
Det ska tydligen finnas ett skitroligt badhus här. Jag kollade upp stället på Internet och det finns vågmaskin. Håååå, älskar vågmaskin. Svinkul. Jag börjar alltid skratta som en dåre och hamnar då i otakt med vågorna, får sjuka kallsupar så det bara sprutar vatten ur näsborrarna. Man får kämpa för livet! Haha. Dit ska vi någon dag i veckan, har jag bestämt! Hej sålänge ♥

Hemliga Miljonären

Är det nån som kollat det programmet?
Jag är en väldigt känslig människa, precis som min syster. Börjar gråta för minsta lilla.
Kikade precis andra avsnittet av Hemliga Miljonären på kanal5play och det berörde mig så. Jag har annars väldigt svårt för sånna här blödar program. Vi kan ta ett ex, det nya programmet Sofias Änglar. Visst är det hemskt synd om människorna som är med men det är något som gör att jag blir så irriterad på hela allt. Det är för mycket tyck synd om mig, det är oerhört synd om dom men det blir för nog. Om det är någon som sett det här miljonprogramet nu då vet ju att det är en svensk rik människa som ska leva ute i slummen i en vecka och sen skänka en stor summa pengar till personer dom tycker förtjänar det. Av dom där fattiga människorna är det inte någon som klagar. Dom lever i skit men lever på, har sina kronor och har varandra typ. Tänk att det finns prostituerade i Sverige. Jag tror inte att jag fattar det. Varje gång man är i Stockholm,(man ser inte så många i Uppsala) går man ju förbi hur många som helst som ligger på marken under en filt och man tänker, eller jag tänker, öh kallt, sen tänker man inte något mer på det. Nä fy vad hemskt det är egentligen. & dom där människorna i programmet blir så lyckliga när dom får den stora summan med pengar. Man ser något stort i deras ögon. Jag brukar alltid lägga några kronor om jag går förbi nån, det är svårt att lägga till alla men jag tror jag hjälper till lite.
Pengar är makt, så är det!

2/2

Är fortfarande & workar nere på stan. Saknar Gränby. Men veckan ut bara sen är det gamla vanliga igen. På Söndag tror och hoppas jag att jag åker till Skövde och spenderar några fina dagar med Kalle.
Han kommer vara borta i Trysil hela v.7 då både alla ♥ dag & min födelsedag är så vi får fira lite i förväg.
Har precis stekt massa pannkakor som jag ska ha med i matlådan imorrn, pannkakor e väll bra gött det!
Just nu, småttar runt och läser en tiding jag hittade på bussen i en säng.

Jag tror jag har världens snyggaste naglar

Nu kommer jag säkert köra på spetsigt varje gång.
Jag älskar dom! Så jävla snygga.

Ledig Tisdag

Gomorgon. Fan vilken skön sovmorron, hade fortfarande massa skönhetssömn att ta igen sen helgen. Har precis ätit frulle och ska snart iväg och fixa nailsen igen. Var, Är så himlans nöjd med dom här naglarna så skulle kunna ha dem en månad till men nu efter 4 veckor är det årets utväxt så dom måste göras om. Syrran är där nu, efter henne är det min tur och efter mig är det lillsyrrans tur. Mmm, hela familjen..
1:a
2:a


3:e ?????


RSS 2.0