Mmmmmmm. På O'learys : )

img_4552 (MMS)

Mmmmmmm. På O'learys : )


20.17

Alltå vad varmt och skönt väder det har varit idag. Underbart. Tycks mig ha hört att det ska hålla i sig hela helgen : ) Jag verkligen söög i mig den varma luften idag när jag cyklade hem från jobbet. Saknar den varma riktiga sommaren redan... Imorrn jobbar jag till nitton och drar sen till O´learys för lite afterwork. Trevligt! Nu fortsätter Idol. Hej sålänge !

Hola Hola Hola

Idag har jag varit till en tatuerinsstudio här i Uppsala.
Jag har tidigare gjort mina tatueringar i Västerås men går inte tillbaka igen !
Jag gjorde för ett tag sen hjärtan på mina armar som i stort sett blev katastrof.
Konturerna låg utanför, olika form och storlek och inte var dom svarta heller, mer åt det grådassiga hållet. Killen som jag var till idag sa till och med att ena såg tacky ut.
Haha inte helt ok ! MEN nu är dom perfekta, precis som jag vill ha dom ♥
Snacka om att man blir sugen på att göra något mer. Jag beställde tiden idag först för att göra en till tatuering men ringde tillbaka och sa att jag behövde lite mer betänketid, så idag fick det bara bli lite fix. Vilket egentligen nog var det viktigaste.
Ikväll blir det myskväll med mig själv. Det går mycket på tv som jag vill se. Kalle jobbar sent och drar sen vidare till Västerås. Imorgon kör han upp för motorcykel körkort. Jag får sova med tummarna knytna i händerna. Lite najs med motorcykel semester :|)

In Flames

Min lycka alltså !
Vi ska se In Flames igen, i Stockholm, nångång. Haha.
Men åhhhh så småttit jävla bra !

Ikväll fick det bli gravad lax till middag...

img_0070 (MMS)

Ikväll fick det bli gravad lax till middag. Så jävla gött! Skulle kunna sliska i mig ett helt paket till..


Jockemannen 29 år

kan man inte tro va ? va va va ?
Hehe...
GRATTIS Jokicsh i efterskott (han fyllde i fredags)
Liiiite glad !
många födelsedagsungar den här helgen .

Kalle 21 år

Igår fyllde min man 21.
Kalas här på dagen och fest på kvällen.
Visar bilder senare : )
GRATTIS ÄLSKLING ♥
P.S kolla in Kalles spetstutte. Tss

Fielino 21 år

Lilla Fia har fyllt, flyttat till Gävle har hon också gjort. För en gångs skull var vi alla brudarna samlade i nya lägenheten för lite kalas och party på Heartbreak. Skitkul kväll verkligen ♥
åh va cjutiga,
och sen blev det lite suddigt ...

Ikväll är vi i Gävle och partar. Om cirkus...

img_0010 (MMS)

Ikväll är vi i Gävle och partar. Om cirkus en timma hämtar taxijäveln oss! Ha en bra kväll !


Idag kom lönen, dags att spendera!! På sta...

img_9951 (MMS)

Idag kom lönen, dags att spendera!! På stan med Linnea : )


ButterFleezer

En cjutig liten fjäril som satt på cykeln när jag skulle åka hem.
Sommarens sista fjäril ?
Tänk att sommaren är förbi. Nu kommer det äcklig höst med fula färger och efter det svartvit värld. Vidrit. I alla fall är kameran på nya Iphonen grym, om man jämför med min gamla. Mycket bra faktiskt. På dagen när det är som ljusast ute blir det riktigt bra bilder.

Mer pynt till hemmet

Värsta kapet!
Tänk att jag kunde hitta nåt som skulle falla mig i smaken på
Biltema... Hehe
99 spänn bah ! MULTIklocka må jag säga.
Skitsnyggt ju.
fiiiiiiiiiiint

Hope/Love

Hola !
Råkade ju slå sönder min fina betong kruka för ett tag sen. Korsdrag.
Idag när jag kom hem till Våla hade Moden köpt nya till mig : )
Multicjutiga. Nu fattas bara lite flowers.

Är hemma i Våla och hälsar på. Just nu fik...

img_4328 (MMS)

Är hemma i Våla och hälsar på. Just nu fikar vi hos Mormor : )


Wohoo

Nu tog jag äntligen tag i att skaffa ny mobil. Min iPhone 3 var kass ! Hade väll egentligen tänk att vänta på femman som ska komma, nångång? Orka...
Det fick bli en vit den här gången i alla fall : ) SmåttiFin.
Tror Kalle blev lite avundsjuk när vi stog där och jag fick en ny i handen så han blev tvungen till att köpa en han med. Hehe.

19.09

Kom precis hem från jobbet, det har blivit riktigt kallt ute nu, kände verkligen att ett par vantar hade vart på sin plats när jag cyklade hem. Jävla skit ! Jag är lite lycklig dock, jag har hittat den perfekta vinterjackan och för en gångs skull kostar den inte flera tusen.
Får ta det när lönen kommer...
Snart ska jag och Kalle hem till Djea & Jocke och käka lite.
Djea skulle laga nån Tom Kha Gai soppa?
Mycket trevligt.
Kolla fressten vilken cjutig bild vi knäppte här hemma igår. Multi vita väggar.
Jag har köpt en småtti fin fotoram som jag tänkte det skulle va en bild på oss två i och det finns ju inte direkt många seriösa bilder, mest bara bilder när båda två har någon alcoholhaltig dryck i handen, det vill jag inte ha.
Okeeeeej, vi hörs !

Dumma fan! Min fina lavendel : (

img_1971 (MMS)

Dumma fan! Min fina lavendel : (


Tisdagsmys!

img_9861 (MMS)

Tisdagsmys!


19.19

Ibland kan man ju undra vad fan grannarna här har för sig.
Både dom bredvid och dom över. Ibland e det ett jävla liv asså !
Ikväll ska jag sitta i soffan och kolla på tv hela kvällen. Har köpt massa goda exotiska frukter och godis. Ha en bra kväll ♥

Så Fina


Lite minde spejsat den här gången. Känns riktigt bra !

2007

Grillning i Ettingsand sommaren för fyra år sen. Vilka fina glasögon vi hade.
Jag dör !

Hallo! Det är kulturnatten i Uppsala, inte...

img_9265 (MMS)

Hallo! Det är kulturnatten i Uppsala, inte min grejj dårava så jag följde med Moden hem till Våla. Vi sitter och kollar på Noting Hill och småttar glass. Imorrn ska jag till Signe : ) Äntligen ska jag få fräscha snygga naglar igen. Fem veckor sen sist, nu är det årets utvärre! Djea var där i onsdags och fick världens finaste, tror jag måste göra likadana, hihi Visar imorrn hur det blev. Ha en bra kväll !


Liite Cjutiga



DISKUSTING jävla äckeldjur

Typ alla lägenheter runtom våran har smittas av vägglöss. Omringad. PANIK. Jag brukar se människorna som bor där gå in i deras lägenhet. Alltså, hur fan kan man bo kvar när man vet att man har vägglöss i hela sitt hem. Jag hade fan tältat på gården. Har läst på om dom där äckeldjuren och dom gömmer sig bland lister längs med väggen och i madrassen m.m under dagen och kommer sen fram på natten när dom känner värme och koldixiden vi andas ut. Tänk att gå och lägga sig och veta att när jag somnar kommer det fram löss och äter på mig. VIDRIT. Åhh, jag blir så äcklad. Jag läste också att hög hygiennivå och nogrann städning kan hålla dom borta. Gissa om jag dammsugit varrenda list varje dag, bytt sängkläder hela tiden och dammtorkat varenda hörn samt skrubbat sönder mig själv. Haha. Imorrn kommer det i alla fall sanerings människor och tar hand om skiten. Bäst för dom att dom sprutar på som fan här inne, tyckte det var lika bra att dom sanerar här inne också, bara för att vara på den säkra sidan. Sen kan dom ju spruta EXTRA MYCKET medel till rastakillen under oss som drog på sig helvetet ! Just nu hatar jag honom.
Eftersom man inte bör vara i sin lägenhet på ett par timmar efter saneringen drar jag till Våla ikväll.
Hörs imorrn !

Från i Lördags


21.57

Usch, det har varit en tung dag idag. Vaknade upp halvt död från gårkvällen.
Linnéa hade inflyttningsfest som slutade på Bj. Skitkul hade vi.
Idag har jag vart i Våla och hälsat på morfar. Nu har han det så fint.
Jag saknar honom.
Just nu ligger jag i soffan under en filt och försöker träffa de rätta tangenterna på datorn. Hela jag skakar. Tror jag har smittats av Djeas dödsförkylning som hon precis blivit frisk från. Det känns så ! Det hade varit fint med min karla Karl här, om en vecka är han hemma igen ♥
Hörs imorrn.

TIPS

Är det någon mer än jag som har stora jävla problem med den här fuktigheten ute i luften som är ibland? Ofta på morgonen, på kvällen och allmänt fuktiga dagar. När man kämpat med sin frisyr och tycker att man är skitsnygg, går ut och ser sen ut som en slickad katt efter fem minuter. Ja, i mitt fall gäller det mina älskade lockar som sliakar ihop totalt.
Vi har tagit in KMS serien till vår salong, och när vi packade upp alla produkter hittade jag något som jag prövade på direkten. En spray som man sprayar som en slutfinish över hela frisyren. Den lovade att hålla frisyren på plats i 24 timmar och faktiskt, den fungerar ! Jag lockade håret häromdagen och sprutade det där över hela håret  innan jag cyklade iväg till jobbet. Vanligtvis när jag är framme ligger min lugg platt mot pannan och man får börja om på nytt med lockandet. MEN lockarna var kvar. Klockrent! Ska spraya som en galning med den imorrn när vi ska ut på krogen och parta hela natten! Just nu kostar den bara 199 kronor hos oss. Pröva !

Nya Panties

BÄSTA KÖPET !
Hittade ett par grymma tajs i ett tjockare tyg inne på hm häromdagen.
Jag har skit många cjutiga toppar som jag vill använda men som jag typ bara kan ha till jeans. Att bara använda vanliga  leggings till en t-shirt känns lite naket för min lilla rövva och jag föredrar verkligen inte jeans. DÄRFÖR är dom hära byxorna perfekta. Så otroligt sköna att gå omkring med en hel dag på jobbet. : )

RSS 2.0