Anhörighetsdag

Lite bilder från besöksdagen i lördags.
Nu har jag mer koll på saker och ting, känns ok faktiskt.

HALLOWEEN!

img_4266 (MMS)

HALLOWEEN!


22.00

Idag gick de fyra timmarna på jobbet galet fort.
Två sminkningar, mycket trevliga personer och sen mycket kunder i övrigt.
Känns riktigt bra!
Nu äre helg : )

Godmorron

Jobbar på Face idag men börjar inte förrens klockan tre så har tagit en lång sovmorgon.
Skön fredag!
Imorrn bär det av mot Stockholm tidigt. Det har ordnats en anhörighetsdag på Kalles jobb. Antar att dom ska berätta lite om utlandstjänsten osv. Inte så värst peppande men kanske bra. Om exakt en månad drar han iväg. Det blir inge roligt!
Efter anhörighetsdagen imorrn följer jag med till Västerås. Det blir Halloween party, wihoo! Småttikul. Ha det bra.

Fina


Halloween planer

Idag har jag varit runt här i Uppsala och shoppat med lilla Moden.
Nya skor, ny vinterjacka, matta till lägenheten och en massa skit
till Halloween utstyrseln osv osv...
Där rök den lönen typ, haha.
Nu har jag tränat på sminkningen till min och Kalles utklädnad.
I år ska vi matcha varandra. Tror det kommer bli grymt : )
När man är bjuden på fest och det står obligatorisk utklädnad hatar jag när folk kommer med typ ett par kaninöron eller nåt sånt bara. ALL IN ska det vara. Älskar att klä ut mig. Förra året var jag en liten cjutig dalmatine hund, i år kan jag säga att det inte blir lika gulligt. Åhh va kul!

Godnatt

Kom hem för en stund sen. Linnea bjöd på tjejmiddag efter jobbet. Mysigt!


Hårkonstnärerna party

ett litet urval av bilder från i lördags.
KUUUUL

Godnajt

Det blev lite granna av en kräftskiva idag i Heby ♥ mmm
Nu ska vi sova, så otroligt trött.
Vi hörs imorrn!
Fredrika & Jag igår

KUL KVÄLL

Godmorgon, typ. Haha. Jag vaknade i sista sekund men sitter nu på bussen mot Heby. Det blir någon slags middagsbjudning : ) FAN VA KUL DET VA IGÅR! Jag hade så jävla roligt alltså. Vi började ju på Olearys med massa käk. Vidare till bowllaget där vi var uppdelade i lag. Jag förlorade som vanligt, men igår stod jag mest bara vid baren och sög i mig olika drinkar, gratis är alltid godast, hehe. Klockan halv tolv ungefär drog vi till Flurran. Hade ju aldrig tidigare vart där med tanke på att det är väll typ 25 eller nåt sånt i åldersgräns... Nu vill man ju aldrig mer gå till nåt annat ställe. Klockrent! Jag längtar tills jag blir 25 haha. Vid klockan tre stängde ju stället, synd nog så då drog vi och svulla kebab city och sen en taxi hem. & nu sitter jag här lite små sliten. Visar bilder sen : ) Ha en bra söndag!


PUSS

Halloo.
Kom hem till det här lilla kryp innet för en timma sen ungefär.
Jobbat några timmar på face idag, jobbar hela dagen, själv imorrn...
Hur ska det gå!! Haha. Äsch det ska bli kul, det kommer gå bra!
Efter stängning skyndar jag mig hem och gör mig partyfin. Imorrnkväll då jävlar ! Då slår jag och alla hårkonstnärernakollegorna klackarna i taket : |)

22.29

Idag har jag varit hem och firat mamma i tråkvädret.
Kallt och blåsigt, usch.
Av oss syskon fick hon "naglar" hos Signe. Hon har velat gjort sina naglar
ända sen första gången vi gjorde men har inte tagit sig för att boka en egen tid.
Nu var det på tiden : )
Åkte in till Uppsala igen och jobbade stängning på Face. Nu resten av kvällen har jag bara legat i soffan, kollat desperata hemmafruar och ätit pizza. Nu måste jag diska lite och sen ska jag sova..

GRATTIS

lilla älskde Mod ♥

Godnatt

Ännu en dag, ännu en dag närmare sommaren...
Har varit och jobbat på Gränby idag, hade fullt upp hela tiden så dagen gick fort. Skönt! Längtar skit mycket tills på lördagkväll då hela "företaget" alltså i princip alla annställda på Hårkonstnärerna skå ut på Partyyyy!! Vi börjar lite lätt på Olearys med god mat och snack. Vi går sen vidare till Bowllaget mitt i stan och fortsätter förkröket där när det sen blir dags för några, dem bästa hihi att parta loss riktigt ordentligt på Flurran. Självklart bjuder dom så det är bara att passa på ;|). Hehe.  Det ska verkligen bli jätte kul. Det är det bästa med det jobbet, vi har sjukt kul ihop och det är liksom bara att köra, ingen bryr sig, för alla är likadana. Haha...
Kollade på det första avsnittet av Mitt Stora Feta Syrianska Bröllop ikväll fressten. Åhh gud, allt påminde så mycket om de som jobbar hos oss. Jag har sett bilder från när min chef Mattias gifte sig. Det verkade va precis så där galet. Alla deras konstiga ljud dom har för sig, alla vackra kvinnor, dyra ringar, lyxiga (fula) klänningar haha, sjukt mycket gäster och bla bla bla... More is More typ.
Imorrn är jag ledig, min lilla Mod fyller så jag tar bussen till Våla och äter tårta : )
Vi hörs imorrn!
Min fina frisyr idag som Malin sliskade ihop.
Jag älskar att ha olika flätor jag, tycket det är fint.

Myskväll

Igår kväll bjöd vår lilla Chinee över mig och Josse på middag.
Skit god mat, alltid när man kommer till Linnéa och skitbra film : )

18.25

Idag, ska ni veta, att jag hatar ungar, Igen!
Gränby Centrum firar 40 års jubileum så hela köpcentret var typ tivoli idag.
Hoppas jag aldrig får en unge! I alla fall inte på många tusen år. Mehehe.
Ikväll ska jag och Linnéa kolla bio. Abduction hette den, verkar riktigt bra!
Trevlig helg hörrnini !

Fredag

Tjabba Hola SmåttiHej !
Idag var min första "riktiga jobbdag" på FACE. Jag hade min allra första makeuprådgivningskund som gick jättebra och de tre sista timmarna var jag helt själv och fick sköta stängning. Känner mig stolt! Var faktiskt lite nervös idag innan jag började. Men vad kul jag har! Känns riktigt bra.
Nu sitter jag i soffan och kollar tv, imorrn börjar jag klockan 10 på Gränby. En tjej som heter Sofia ska vara med mig hela dagen och lära sig "mitt" jobb. Dom behöver en till extratjej : )
Ha det bra! Hej.

Ett bra klipp !

Jag blev lite inspirerad och klippte av armarna jag med.
Använde inte skjortan nästan alls men nu är den som ett helt annat plagg. Skitsnyggt!

Diesel

Häromdan när jag gick på stan såg jag en multicjutig ljusrosa tygväska från Diesel i ett skylltfönster. Jag som är tokig i tygväskor.
Gick in och frågade vad den kostade. Jag tänkte, den kostar säkert mer än vad man vill lägga på en tygväska liksom. Det slutade faktiskt med att jag fick den, haha. Liite snällt! Min nästa sommar väska : )



Sätt en propp i hålet

Nu har de första tämpongisarna kommit.
Jag blev tipsad av Linn att gå in och registrera mig på tamponsforfree. Jäkla bra!
Det gäller att spara in på sånna här småsaker som jag hellre köper nåt roligare för nu när man flyttat hemmifrån. Det ända jag behöver göra är att svara på ett mail en gång i månaden för att dom ska fortsätta skicka till mig. Lätt värt!

20.09

Hallåå !
Idag blev det intensivt. Vi gick igenom i princip ALLT. Mycket att ta in. Mycket olika priser. Men jag verkligen trivs redan : ) Det här ska bli så kul. Jag jobbar nu ons, tors och fredag och sen på lördag behövs jag på Gränby : )
Om en timme börjar desperete, har det blivit mindre spännande? jag tror det. Men fortfarande bra. Ha småttig kväll. HEJ !

Det var länge sen man "pluggade"

Godmorgon : )
Jag ligger i sängen och försöker nöta in nya priser.
Ett A4 fullt med siffror är inte det lättaste tycker min hjärna.
Haha. Men det går, sakta men säkert...
Klockan tre idag ska jag tillbaka och lära mig kassan. Det är mycket som måste in men väldigt kul! Jag vet att hur mycket jag en vill så kommer inte allt sitta på en gång. Allting kommer vart eftersom..
I alla fall så är jag otroligt glad och taggad på det här, det är det här jag vill göra. Hoppas nu att allt går bra : ) Jag ska försöka trycka in lite siffror till nu. Vi hös senare!

Söndagsmys

Den här helgen gick lika fort den...
I fredags var jag ledig, var ju hem till Våla och fixade till naglarna. Det blev en ganska tidig fredgakväll sen, jag och Kalle kollade på Jag Saknar Dig som var, Sämst!
Alla som har snackat om hur otroligt bra den är. Usch nä, ännu en svensk skitfilm...
Haha.
I lördags jobbade jag till 17.00. Blev även en lugn lördagkväll.
Idag har jag städat och skurat och dammtorkat och dammsugit lilla lägenheten. Åh nu känns det skönt, älskar när det är rent. Det har jag nog fått av lilla Moden. Hon har alltid varit städgalen. Det börjar trappas av nu men förr i tiden när vi alla syskon var små var hon som besatt. Fredagar var storstädningsdagen då hela huset skulle glänsa. Då fick man passa sig att ta med kompisar hem som kunde smutsa ner. Maha..
I övrigt idag har jag varit en sväng till Gränby Centrum, tagit hand om mitt ansikte och nu visas en film som jag tittar på. Blir bara massa mys i soffan ikväll. Kalle drar till Gotland på någon övning i två veckor imorrn så man får väll passa på : )
Hörs imorrn !

silverpinkblack

favoritfärgerna

I Uppsala spöregnar det, mot Östervåla ski...

img_2665 (MMS)

I Uppsala spöregnar det, mot Östervåla skiner solen. Nu blev jag genast på ännu bättre humör :|)


Kattkvinnan på riktigt

HAHAHAHHA jag dör!
Jag antar att det här har visats på tv men jag såg det nyss.
Vad har hon för fel tro ? Att som människa känna att man fötts i fel kön är ju ganska normalt ändå, det förekommer ju i alla fall. Men tro att man är en katt och bo ihop med sin hona som man ibland brottas med är något nytt för mig. Hahahaha kolla !

nailart

Imorrn blir det min elfte gång hos cjutiga Signe.
Jag räknade nyss ihop på ett ungefär hur mycket pengar som jag lagt ner. Mycket pengar blir det och ibland svider det lite men det är ju så värt det. Vissa av er spyr säkert över mina naglar (era tråkiga franka manikyrare) hehe, men jag älskar dom. Det är så kul att gå där ifrån med ny "design". Undrar vad vi ska hitta på imorrn ? : ) Visar när det är klart, som vanligt!
Här är alla konstverk från början till nu

Det verkar som att jag insåg ganska snabbt att spetsigt är min grejj.
Vilken är favoriten? Mina är helt klat de silverglittriga med svart tip
och de helsvarta med tusen diamanter.



Jippi Woho Yes JAAAAAAAAAAA


mys

Sitter och kollar på desperete.
Kanelbullens dag idag också som alla tjatar om. Småttar i mig Hilda istället,
bullar är inte min grejj va. Ha en bra kväll : )

21.26

Hola alla sliskare.
Har varit ledig idag så passade på att dra hem till Östervåla.
Det är kaos i min garderob här hemma så jag rensade ut alla sommarkläder och sommarskor och tog det hem till Våla. Nu finns det liiite mer plats i alla fall.
Jag skulle verkligen behöva laga någon slags matlåda tills imorrn men orkar inte. Sitter i soffan och kollar på tv. Tänkte jag skulle kolla på modelljakten istället, för den där jävla Gunilla och hennes dotter förstör ju hela Hollywood fruar programmet. Dumma tant och dumma unge, sjunger sämst!
Men imorrn hörrni, då börjar desperete igen. Sista säsongen. Ohh va bra !
Vi hörs imorrn ! Godnatt

Sådär ja, tillbaka i Uppsala. Kom hem för ...

img_4964 (MMS)

Sådär ja, tillbaka i Uppsala. Kom hem för bara en liten stund sen. Hela familjen och släkten på Modens sida har firat Mange & Nettans 80 års party i Sala. God mat och trubadur : )


Wihooo !

img_9669 (MMS)

Wihooo !


RSS 2.0