WACKEN day 2

Den här morgonen vaknade vi upp i regnväder, kallt och blåsigt, lite halft schleetna från första kvällen. Linnea fyllde 21 år också så vi sjöng för henne och gick sen och letade på favorit frukoststället från förra året. Scrambled eggs and bacon. Men en illamående känsla av för mycket frukost och äcklig cider gick vi sen vidare för att leta på stället vi kunde ladda våra mobajl phones. Det var gratis så där hängde vi ett antal gånger, hata Iphones batteri!
Det slutade regna och det sken faktiskt upp och blev sol, fan va varmt det blev.. Vi vandrade tillbaka tillbaka till tälten, drack lite till och sen traskade vi in till området igen..
Linnea hittade spybollarna inne på nån crapad mataffär. Riktigt vidriga.
Proviva spya...
Vi böt om från den ena fuktiga tröjjan till den andra, jag och Malin var lika.
Sprang på ett par bananer..
Kollade på Helloween
Det var sen dags för Ozzy Osbourne.
Vi hade förväntat oss ett fiasko men han var faktiskt riktigt bra.
Fan, han var cool att se ! Snacka om sliten gubbe !
Liite sjukt var sen att jag & Linn satt och snackade och pekade på en snubbe med typ världens längsta hår. Jag får se många långa hår om dagarna men det här slår alla med hästlängder. Det var häftigt tyckte vi. Inge mer med det liksom, men helt plötsligt knackar någon oss på axlarna och frågar om vi är från östervåla. Han hade hört oss snacka. Det var ju hårkillen såklart, och han säger att han är därifrån han med men bor nu i sthlm.
Av typ  70 000 människor träffar vi på en från östervåla, världen är liten...

Kommentarer

Kommentera, eller inte kommentera. Det är frågan...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0